Tuesday, October 20, 2009

Anil's Openhouse

Ada job di shah alam ujung minggu
Tak tersangka pulak, ada 'silent reader' kadang2 jenguk ke blog ni di majlis tu, kami ambil gambar sepupunya rupenya
Fira namanya...dia kate kenalan Shila & Diah juga :D
kecik btul dunia ni ye ;-)


Sabtu, selepas abis job...
berkesempatan ke rumah terbuka Puan Anil di Taman Desa
Sorry anil, kami sampai dah lambat rasanya?
ramai juga yg ade waktu tu, cari-cari juga rakan blog yg lain, mcm tak nampak
sebelum mkn sempat juga belek2 album2 kawen anil yg byk tu...cantik!!
dan sempat melihat2 rumah anil, dah mcm galeri mini jadinya rumah anil di hiasi gambar2 pre-wed dan perkahwinannya. I loike! :D



byk jgk makanan yg disediakan....anil? sebok kesana kemari melayan tetamu.
Takpe, kami buat mcm rumah sendiri je..erk! :P



anil yg sedang bz melayan tetamu :D


you are in candid camera Anil hee, comel! :P


dan last skali, tak lengkap rasanya kalau tak bergambar :D
Thanks for the door gift Anil



adeh....beg kapit ketiak tu, tak sempat nak letak tepi! ahahaa
excited sampai tak prasan :P


suke gambar ni....ceria jerk.



TQ anil, zam & family! ;)



12 Komen:

atiQah adNan said...

bestnyee.. sayangnye tak dapat datang uma anil..~
da lame jUga tak jumpe hanie kan..?

NURUL said...

nurul dtg pun lewat tak jumpa hanie pun. alahai agknya dtg lewat tak dpt door gift pun.

anil lutaze said...

eeeeeeeee...hanie mmg tawwww....huahuahuahau...saya mg suke buat muke cmtu...tp huduhssss btollll!!!

**thanks hanie 4 coming....terharu...wpong dlm sibok2...muahhhh

honeysour's blog said...

sayang nye tak dapat ketemu sama hanie...
hanie dtang kul bape...
saya dtg juga tapi awal kul 5 sudah terpacak..hehe

littlephia said...

hanie, phia dtg time org nak tidur dah. hehehe, tah kenapa tetiba mata kena tutup tak nampak jalan **sesat

:P

kalau tak leh jumpa erk?

dialicious said...

ala..xsempat join..:(
sedey sgt...huhuhu
bestnye dpt doorgift ape tu?
yeah..fira is my silent reader too now dh jd kawan rapat!heheh

ungu violet said...

wahhh siap ada doorgift!!
ruginya tak dtg, kalau tak leh jumpa..


comelnya tuan rumah tu!hehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

chantek pic2 kat n3 ni
ceria....

=D

hidden.wing said...

mane2 aje ade si fira ni hehehe! tapi takmau mengaku bridezilla jugak :P

comel nye both newlyweds ni...thn depan suh anil buat lagi hehehe

[ Hanie ] said...

atiqah:
hee takpe, nnt ade ape2 majlis lg, kite ade rezki jumpa kan :D

nurul:
hee kami ingat kami yg lewat :D takde rezki nak jumpe eh nurul..

anil:
hak2...tu yg mahal tu anil dpt shots mcm tu :D mekaseh kerna menjemput juga. walau tak sehat...anil still melayan tetamu sampai ke mlm kan? :) muaahxx!

honeysour:
ouh yeke. Kami dtg lewat, lepas maghrib mcm tu. hee tu la, belum ade rezki jumpe ye. takpe2, pasni insyaallah :)

phia:
ouh yeke? nasib baik sampai yer w'pun lmbt ;) tu la, kami pun tak lama kat situ, takpe2, ade rezki, kite jumpe pulak ;)

diah:
hehe, takpe diah, u pun ade hal kan ;) next time k. Haa, tu la, i pun tekejut bile die bagitau. Hehe kecik betul dunia. Tanye die takde blog ke? die kate suke jln2 blog org je..huuu

farah:
hik...farah ade hal kan aritu? blum ade rezki berjumpa sama2. maybe next time eh

yanie:
cik yanie, terima kasih daun keladi :D

shila:
hak2..tu la, tak sangka bole jumpe fira. Hee anil, dah ade permintaan tu :D

ieja said...

bestnye dapat bertemu sesama blogger kan..
comel la pic nih..

[ Hanie ] said...

ieja:
hee tu la, ade rezki nak jumpa kan