Monday, September 28, 2009

Ulang Tahun Pertama

Entri cerita-cerita raya..tak dapat di updet lagi..al-kisahnya...
gambar2 masih belum di transfer..
Hahaha saya amat malas mengtransfer dan mengresizekan gambar :D

Mengenai tajuk di atas,
diam tak diam...dah setahun blog ini wujud di tarikh 19 september lalu :D
terharu sebenarnya...
mula-mula wujudkan blog ini, cadangnya nak menceritakan persiapan hari besar aku

tapi lepas dah kawen, diteruskan jugak fungsi blog ini dengan hal-hal lain yg byknya hal personal aku sehari-hari. Tpi tak semualah yg diceritakan...ade yg tetap disimpan...
terima kasih kpd kawan2 yg sudi melawat/mengkomen/memberi pendapat & idea kpd blog merapu-meraban ni yg terkadang over isi kandungannya... :D
dari blog inilah dapat mengenali kamu semua...walaupun byknya tak berjumpa didepan mata. yg dah berjumpa tu, alhamdulillah...rezki kita kan :D

insyaallah...blog ini akan terus wujud...sehingga tuan rumah ni mampu nak menjaganya :D
terima kasih sekali lagi, aku amat menghargai kalian

p/s kepada semua, teruskan berblogging k ;)

13 Komen:

GreenJade said...

hepi anivesari 2 blog hanie ;)

jgn serik2 berblogging..

xceli berblogging nih pon byk benefit nye..selain memanjangkan ukhwah..oso dpt sharing a lot info fm oth bloggers

cheers..!

ungu violet said...

selamat ulangtahun untuk blog hanie..semoga terus berblogging ya :)

atiQah adNan said...

yerp tetap akan teruskan blogging..
melalui blog laa dapat kenal hanie kan.. heheh seronok!!

anil lutaze said...

ouh tahniah....

selamat berblogginglah kite hingga ke tueyy...hehehe

::zAsyikein:: said...

happy anniv..! hehee
boleh buat open house nie..=)

dialicious said...

teruskan goblog smpai ke cucu cicit.hehe..eh hanie baru 1 year ker?maknanye diah senior lagila.tp hanie mcm dh lama je.sbb diah kenal kenal hanie dh femes!hehehe

nurul aziyana said...

syok kan berblog..ramai kawan jumpa..truskan beblog

cikin said...

slamat ulangtahun blog hanie..;)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

tahniah2....
terus kan ketok key board menaip citer2 menarik dari anda

hehhehhee

littlephia said...

isk isk.. ingatkan dh setahun kahwin.. rupenye blog..

hapi aniversari "haniefd.blogspot.com"
heheh...


pstt: slalu bace blog hanie tp tatau nk komen apa :D

m@Ri@ said...

heppy berblogging awak..

me said...

blogging...blogging...setahun juga anul..

[ Hanie ] said...

kak jade:
tq kak jade, betul tu, bole kongsi suka dan duka kan :D

farah:
insyaallah, jika masih larat menaip :D

atiqah:
ahehe, betul tu, kalau bukan kerna blog ni..mungkin selamanya kite kenal sebagai rakan se'bas dulu :P

anil:
haha insyaallah, kalau masih ade kudrat dan idea. kekadang jenuh memikirkan nak buat entri ape :D

syikein:
haha, bagus cadangan tu, nanti hanie tempek muruku, rempeyek kat sini...kite mkn ramai 'open' house blog ni ye :P

diah:
thanks dear. yerr, same2lah kite meraut blogger tegar! gagaga.
err lupe nak cite, actually, sblom ni hanie dlm blogdrive..then blogspot yg baru setahun...blogdrive dah tak ingat brape lame :D tp dulu tak reti sgt berblog ni :D


aziyana:
hee mekaseh, insyaallah akan teruskan ;)

cikin:
thanks dear :)

yanie:
hahaha baiklah, selagi ade keybod utk diketuk ni :P

littlephia:
hee mekaseh. haha kasi tertanya2 sikit :D Ouh yeke...takpe2, dah melawat kat sini pun kire sgt bebesar hati ;) tq so much

maria:
hee same2lah kite wak ;)

me:
ouh, selamat ulang tahun juga buat blog kamu ;)