Friday, September 4, 2009

Tekanan Jiwa!

Aku kalau pergi cek doktor arini
Silap-silap doktor suruh aku duk kat wad
wad separa gila....ade ker?
sebab stress dan harus menahan kesabaran yg sangat hebat!

Puasa-puasa, nak kena sabar kan?
Tapi kalau yg sebelah pihak lagi satu tu, suke sangat menguji tahap kesabaran org2 puasa ni...memang lah akan meletus jugak gunung berapi neh!

Serius....
Aku benci dengan orang2 yg pada dasarnya bijak-bijak pandai, tapi attitude nak semuannya dia yg betul. Tapi die tatau pun pucuk pangkal kejadian.
Dia tahu nak, buat keputusan dan keputusan itu adalah dia yg menang!

Haha, funny tgk orang2 mcm ni...
Ape yg dorang dapat menganiaya org2 bawahan mereka ha?
Takpe,
Doa-doa orang yg dianiaya, akan termakbul.

Mintak maaf pun, ntah ke tahun bile baru boleh maafkan.
Haih..

BOH-SAN!!!!!


p/s: asal nak ujung minggu je, ade je yg nak bagi stress kat aku huuuuh :P

9 Komen:

@yue said...

"Aku kalau pergi cek doktor arini"

patutla...dia yang nk g cek doc...bkn doc cek dia...

huahuahua...

*bg hanie senyum....

aiesya said...

hehe..samelaaa kita hanie
asal jumaat jer mesti ade bende nak bagi kita stress..
ni bukan org atas..
org same level yg tak reti nak pk kan org lain...

payah betul manusia camni..

takpe2..balik ni cari kueh cara berlauk eyh..??

;)

atiQah adNan said...

hanie sabar la k dear...
saya keje pUn stress juga.. heheh

Wanie-san said...

sabo akak..dugaan idop 2...
jgn stress...g mkn coklat..[klu xpose]

BuTtErFlyInFraMe said...

betul tu, kdg2 org yang lagi berpelajaran ni lagi mengong bab2 attitude ni..rasa nak sekeh2 jeee.. :)

puan.farah. said...

huhu..keje stress..tak keje pon stress jugak
=P~

cikin said...

sabo hanie... jgn tensen2 kat org cenggitu... weekend ni happy2 yer..;)

GreenJade said...

hehe tu namenye mangkuk yg 'bodos sumbong' mmg kat mane2 ade jek org cenggitu

sabo naa Hanie..pejam mate..amek napas dlm2..istighfar byk2..snyum lebar2 bak jalur gemilang hehehe

cheers..! hepi wikend

[ Hanie ] said...

kak ayue:
hahaha salah ye ayat tu? tu la, menahan geram punye pasal..ayat pon tonggang langgang :P

aiesya:
tu laa..akan meng'spoilkan mood ujung minggu betul kan. Haha kuih cara mahal2 kang...bg tertekan lagi adela :P

atiqah:
hee, tu la, stress keje tu normal. tp kalau bab org yg begitu2 berada di sekeliling, mmg menambah2kan stressss huu

wanie-san:
ahehe, tu la, sbb poasa kalau tak, byk dah makanan yg lalu masuk perut nih :P

BuTtErFlyInFraMe:
yer...setuju!!!! ;) geram kan

:puan.farah
hehe, tu la, tu yg jangka hayat boleh lagi pendek sebab serangan penyakit stress tu :D

cikin:
hee. ntah la..sabar pon ade tahap nyer :D

kak jade:
ni bukan bodoh sombong...ni pandai sombong :P