Friday, September 18, 2009

Selamat Hari Raya Semua!


Mood raya memang dah melonjak2..
Nasib baik datang keje tak siap pakai baju raya...semangat abis kononnya
ingat nak cuti jerrrrr dah ni ha.

Arini last aku keje...next week?
Seminggu la cutikan...seronok!
Ni datang keje pun, jalan dah lengang...
Rasa rugi pulak tak ambik cuti sekali

aku & suami mengambil kesempatan ini memohon ampun dan maaf jika ada kesilapan, tersalah bahasa...tersalah laku.
Yang baik itu, datang dari Allah S.W.T
Dan yg buruk itu, sesungguhnya kesilapan dan kelalaian kami sendiri

Kepada sahabat handai, bloggers2, teman-teman, kaum keluarga dan sedara-mara, kenalan-kenalan yg mengenali dan buat pelanggan2 & bakal pelanggan kami
Selamat hari raya kami ucapkan
Semoga harai raya kalian semua meriah dan baik-baik belaka :-)
Hati-hati di jalan raya...ingatlah orang2 yg sedang menanti kehadiran anda



p/s: ucapan dah macam salam di perantauan pulak aku nengoknya.

p/s/s: kalau ada kesempatan, blog ini akan di updet lagi...kalau takde, balik cuti nanti kite jumpe lagi yer :D

7 Komen:

ungu violet said...

selamat hari raya, maaf zahir batin.


xoxo,
farah ;)

sabby said...

hanie, eid mubarrak to you and hubby...

minta maaf kalau ada terkasar bahasa k...

drive nanti elok2 k..hehehe.

atiQah adNan said...

selamat menyambut aidilfitri buat hanie dan keluarga tesayang ye..
semoga bergembira di hari lebaran nanti.. jom kita makan banyak-banyak tau.. heheh

dialicious said...

selamat hari raya hanie..sorry kalo ade menyakitkan hati hanie..semoga bergembira n selamat d jalan raya ye!

hidden.wing said...

mcm dah basi je nak wish, tapi raya kan sebulan hehe...so..selamat hari raya!!

maaf zahir & batin :)

anil lutaze said...

hanie..

selamat hari raya!!!!

waa..awak cuti sakan errr

[ Hanie ] said...

farah:
thanks farah, selamat hari raya juge :)

sab:
hee selamat hari raya juga. Tu la, mintak ampun dan maaf juge ye..0-0 ye ;)

atiqah:
hehe selamat same juga. adoi tang mkn byk tu yg risau bebenor ni huu

diah:
slamat hari raya jgk diah. takde pun yg tersalah :D same2lah kite ye, mintak maaf juge :)

hidden wing:
haha betul2, raya sebulan ;)
selamat hari raya jgk :) raya puas2 sbg 'ahli bujang' pd tahun ni eyh :D

anil:
selamat ari raya anil, maaf kalau ade tersalah kata tu ye :)