Wednesday, September 9, 2009

Nak Percaya Atau Tak?

Dapat gambar-gambar ni dari forward emel.
You all tengok lah.





klik gambar ini utk view lebih jelas







Kalau betul lah baju-baju ni wujud....
Lagi-lagi la kat negara kita ni...
Lagi lah senang nak mengangkut kalau beli byk2 kan
Tu pun, kalau MURAH
haha
tapi tahap ketahanan die macam mana?
kang basuh sekali,
terkoyak terus benang-benangnya
kan diperbuat daripada kertas

Hait,
tolong org2 di Jepun, betul ke baju jenis ni wujud kat sana yer?
vahhhhh sedang berangan kot-kot org2 Jepun bace blog ni...
haa berangannn berangannnnn!


p/s: cantik betul tarikh hari ni, 090909

18 Komen:

atiQah adNan said...

hehe wujud! saya ade.. tapi sayang nak basahkan air.. tapi bukan baju tapi towel.. best kan..?

QuEeN Of 2 Heroes said...

saya pun ade dpt email tu...
bijak sungguh org dia kan...

p/s: nak upload video,icon video ada sebeleh kanan icon nak upload gambar...

ungu violet said...

penah dpt gak email ni.
betul kot, tapi mesti kain die nipis gila!

amy said...

WUJUDDDD!!say pernah terima satu!

Wanie-san said...

bestnye klu dpt 1!!
mesti wujud..org jepun kan genius sumenye...

sabsabby said...

wah bestnya benda ni....sgt interesting....

GreenJade said...

amazing kans..!

tu arrhh risau jugek nk pakai nih..takut tekoyak pd bahagian2 yg x sepatut nye ditonjolkan pd umum hahaha :D

anil lutaze said...

er..gilelah kalau adeee

marryme said...

wah.. baju camni sgt sesuai bawak pgi vacation. save space! hehe

Suraya said...

haha

seluar ada tak hanie?

hiks!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> sangat2 comey......
kalau rendam balik dia mengecut tak?
senang simpan dalam bekas kecik tu
malas nak lipat kain

hahahha

[ Hanie ] said...

atiqah:
ouh yeke...beli kat mane yer? tingin nak satu :D

QuEeN Of 2 Heroes:
tu la, tak terpikir pon ade baju kertas :P

farah:
tu laa, senang benor jadi bajunya...hehehe nak kene try gak ni ;)

amy:
haa, mcmmane ketahanannya amy? adakah baik? huhu

wanie-san:
hehe tu la, harus ade satu ni, nak tgk dgn mata sendiri ape yg jadi :P

sab:
hehe tu la, mengujakan..baju perempuan ade tak rasa2nya :D

kak jade:
hahaha harap2 tidak berlaku....kang koyak..seksi youuuuu :P

anil:
tu la, kalau byk jenis pakaian yg ade, lg best..tp harganya mcmmane plak ye? huhu

marryme:
yer, setuju! jimat space, jimat tenaga :D

suraya:
hahah tu la, tak tau la pulak...kalau ade, sure kene duduk dgn sgt sopan.kang terkoyak, haru biru :D

Anonymous said...

Ader...selalu dapat gift kalo beli printer or gadget electronic. kecik jer, tp pas rendam ok la.jenuh nak iron sebab kedut seribu :)

nuni said...

haha. aku juga ada a few towels yg mcm ni. basahkan (& kembangkan) satu je. yg lain simpan sebab sayang. :D

tenten said...

hey i have one.. i got it from sony.. i will post up the pics in my blog soon.. especially for malaysian to see... hehe

[ Hanie ] said...

anon:
ouh yeker. kedut pun kedut la, yg penting nak tgk depan mata sendri mcmmane die jadi kain hee :P

nuni:
ouh yeke. Bgla aku satu, aku teringin neh :P

tenten:
oh really? hope I have a chance to have it too :D

puan.farah. said...

a ah..wujud2..saya ade towel..tapi sangat tak best~

Anonymous said...

mmg ade la
da lama tau psl baju ni