Thursday, September 10, 2009

Majlis Akad Nikah dari Official Photographer Kami

Pagi-pagi dah mengonlinekan diri.
Sedang berblog hoping, tergerak hati nak melawat website ini.

Tetiba, aku ternampak, entri Akad Nikah Fazli ( Judo ) & Hani ahehehe.
dah terupload rupenya gambar-gambar waktu nikah kami disitu, 2hb yg lepas...haiyak...
Ape lah bole tak terperasan :D

Kami sangat gumbira melihat hasil2 dari mereka.
Cantik dan sweet!
Berpuas hati dengan hasil2 nya
Ni baru tgk gambar,belum tgk albumnya lagi :D

Kepada Encik Min dan team Pretty Peektures (Haziq, Azlee & Wan Kecik)
TQ sooo much
bekerja dgn you all memang best

ni lah antara hasil-hasil dari mereka :D





p/s: Bab tergelak sampai tayang gigi tu memang aku tak boleh elak..huhu.

19 Komen:

sabsabby said...

aju hanie warna purple kan??..sgt sweet..nak sgt warna purple tapi 2 my sisters dah guna...and tudung hanie best and sgt kemas..susah tak nak kiss forehead kalau ada awning?(kena survey sblm beli tudung nikah..hehee)

NURUL said...

cantik dan nice. work en.min selalu mmg gempak2 kan? dah nama preetypeektures. harus lahhh.

wahidayaakub said...

nice pix :) gambar2 prettypeektures vibrant kan suma. hidup kaler dia :D

btw awak pun photog jugak ke? gambar2 awak pun cantik gak :)

xeea said...

hanie chantekkkk!!

berangan je la dulu nak pakai PP. fulus nggak ade. jeles tawwww

wiena said...

2 thumbs up for min n crew. santekkla wei gambar. hehehe...as expected. nanti saya mau lihat full album. bila la nanti tu...haih.

atiQah adNan said...

heheh macamner la majlis nikah kita nanti.. mesti berdebar-debar nieh..

astalavista said...

kamu sangat cantik la haniey...

QuEeN Of 2 Heroes said...

sgt cantikkk.... :)

fizz said...

uwah gambar cun!

baru perasan inaimu sungguh la chantek. wuwuwuuu

puan.farah. said...

gambar dalam kerete nampak comei..huhu

hidden.wing said...

kemas nya tudung dia ...

[ Hanie ] said...

Sab:
haah lacenya purple, liningnya putih :).
Yer, mmg agak sukar bile waktu nak kiss dahi :P Suami try byk2 kali jgk la dan sudah pasti die salahkan owning itu hee. Tp kalau nak guna tudung ni still bole, just tarik kan kebelakang sikit kasi ade ruang lebih atau, bile nakcium dahi tu, kene senget sikit ;)

nurul:
betul, kredit dan pujian harus kpd mereka! ;)

wahidayaakub:
betul tu, admire sgt2 hasil kerja mereka ;)
hee saya hanya assistant je, baru nk belajar :D Byknya hasil2 dari suami yg diletakkan di blog ni :D

xeea:
hee saya pun sbenarnya tak tersangka PP akan ambik gambar sampailah waktu hari majlis :D bole tak? sbb sblom ni, mcm berangan je. Tp alhamdulillah, angan2 tu menjadi kenyataan ;)

wiena:
ahehe, dan teman2 yg dtg pun semestinya dpt bergambar sama ;) Yer, silelah kemari wahai sahabatku
:)

atiqah:
insyaallah, majlis kamu pun akan berjln lancar ;)

astalavista:
TQ :D

QuEeN Of 2 Heroes :
terima kasih kpd team ini ;)

fizz:
ahehe, mekaseh, sbenarnya agak payah jgk nak bagi tau tukang buat henna ni mcmmane hanie nak masetu :D

puan farah:
ape yg comel ye? chipmunk tu yer? heee

WLT:
agak sukar juga nak membentuknya masetu :D

anil lutaze said...

berseri2 wajah hanie lahhh...hahaha...xpe..gigi anda cnthek...dun worry!!

Wanie-san said...

bile tgk pic akak kawen baru perasan..akak ade iras2 rosma af 2la...so sweet..chantek nye pic2 sume2 ...

dialicious said...

inai cantik sgt!wah..dlm masjid dah sengih2..tak sabau nak nikah tu.hehehe

BuTtErFlyInFraMe said...

hanie...suka sngat dengan kaler inai tu... :)

[ Hanie ] said...

anil:
kamu pun cantik jg anil ;) erk, gigi cantik? haha tp rupe saya jadi pelik berkeadaan nampak gigi & gusi :P

wanie-san:
ahehe, mmg org dah pernah ckp ade iras, tp waktu makeup je kot, mase takde makeup takde plak irasnya :P

diah:
hahaha tersengih tu bukan ape diah, dok excited cari kamera sana sini...tu yg sengihhh jer :P

BuTtErFlyInFraMe:
ouh yeke, mekaseh. Tp inai tu sbenarnya esoknya bertukar jadi agak kehitaman! sebab mlm sblom nikah ni, pakai dengan semalaman, tu yg over itam tu huu

Anonymous said...

hanie, ur make up cantik. sape make up kan? intan.

[ Hanie ] said...

kak laily from butique chantek :D