Tuesday, August 4, 2009

Sudah Pulang

4 hari di Jitra, Kedah...

Edisi dan misinya adalah...............................
membesarkan badan..huehuhuheue :P

Takdalah,
kesana utk melawat sedara belah suamiku bersama kaum keluarganya di Jitra...
Beramai2 berombongan naik flight mcmtu, dengan keluarga baru...mmg seronok!

Bab aku tak boleh nak elak mahupun tutup mulut adalah...tang MAKANAN depa!
Memang betul kata cik wina mahupun nurul...makanan-makanan di kedah adalah sedap-sedap belaka! Patutla waktu study di mlk dulu, dorang ni selalu duk ckp makanan kat tempat depa lagi ummph!
Tang char kue teow tu yg buat ayaq mata, ayaq liur meleleh2 tak hengat...
maafkan saya, intonasi percakapan masih ade aura ckp utara..termasuklah suami saya :D

haihh, tu belum nak ckp pasal musim buah lagi...dokong, manggis, durian, rambutan, dah dilambak-lambakkan depan mata kami ni, sampai tak pernah-pernah aku mkn sampai puas mcm tu :P

Kepada cik wina, walaupun dpt berjumpa sikijap...terima kasih ye. Tu yg bermakna tuh ;)
Kepada cik nurul yg tak sempat berjumpa yakni anda masih di dlm meeting sedangkan saya sudah berada di pintu pesawat, lain kali kita jumpa ye :D

Kesimpulannya...
Perut aku makin membuncit...
Sekian

p/s: Congrats fizz & syafiq mirza...sorry tak dpt dtg kerna ade urusan keluarga yg ini. Semoga berbahgia hingga akhir hayat yer :D

6 Komen:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

vahvahvah

baru balik dari kedah eh cek hanie..

hahhahhaa

faRhaNa said...

waa....br pulang dr kedah erk...sonok x kat sane?harus lar sonok kan smpi xhengat tuh....:D

Nadia Yuna said...

xpa membuncit. esok esok kempis balik la tu. hehe

seronoknya balik kedah!


=)

@yue said...

aik..kuarga incik somi cmpuran selatan-utara kah? :D

GreenJade said...

vahhh welkambek behbeh..dh berabok blog nih hah hihi

*err mane buah-buahang nye..dr smlm tggu kt sek.7 nih..x napok pong..ihiks :D

wiena said...

weehuuuuu....walaopon perutmu boncit. kamu tetap menjadi pojaan hatiku. mane gambo kusut masai? ngeee :P