Thursday, August 6, 2009

Sekadar Untuk Hiburan

hahaha comel tak video klip ni? :P



Semalam balik rumah kat shah alam nak hantar barang...
Setiba di rumah...aku bertanya pada ibu aku,
"tembam tak org sekarang?"
"kamu byk makan ke?"
"Iyerrrrrr...."

Baiklah,
Memang nampak aku dah naik badan...
Kemudian, ayah aku pula sampai dari pergi mana tah
"Kamu dah GEMUK sekarang yer"
ibu menyampuk, "dah macam dulu-dulu"

DanG!!!
Terima kasih ayahku...
kerana terlalu jujur...
:( stresssss........



10 Komen:

NURUL said...

lepas kawin mesti selera mkn bertambah kan?

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

selamat menjadi ahli geng GEBU

hahahahahhaha

Mrs Zamzuri said...

pedulik jek gemok ke tak.. yg penting dah bersomi!! hahhaahah...

ungu violet said...

hehe..
yang penting, happy!!!!!

Anonymous said...

org kata lepas kahwin akan naik 10kg.


-intan-

BuTtErFlyInFraMe said...

hanie, mn awk dapat eh kurma chocs tu? price die best tak??
nanti email eh
seryna.seri@gmail.com

tq!!

GreenJade said...

xpe..janjhi kesihatan tip top gitu :)

*akok pon pas kawen nek 6kg huh..gamaknye pas kawen mmg berat nek & nek & nek lg & lg kuts uhuhu tatotttnye..*

Amy-Wan said...

ok...clip ittew sangat menarik!!!! hahaha...ape tajuk lagu tu? ish..kena menari camtu la kot baru badan ni leh kurus.. *amy pun naik mendadak2 ni!*

.mS.hUnNy. said...

kite nak gain weight jgk..tp x naik2 lagik skrg neh..mcm mane nehh..huwaaa
=(

[ Hanie ] said...

nurul:
hehe bertambah satu hal, tak rase bersalah pd diri sendiri pun ada jgk...haih

yanie:
yer baiklah, mungkin akan mengisi borang :D

mrs zamzuri:
hahaha betul jgk tu :D

farah:
haha happy dlm tangis/frust gagaga

intan:
haaa haiyok, byk tu intan oii. Ade posibility aku naik sampai 70kg balik ni kang :P

BuTtErFlyInFraMe:
hee yg tu my mom yg uruskan, nnt kita tanyakan yer, rasa, seringgit utk 2 ketul kurma, if i'm not mistaken. Will email bout it later k ;)

kak jade:
hahaha tau takpe. seramkan?

amy-wan:
heee tu penyanyi asal Wonder girl, tajuk lagu Nobody :D Btul tu, ade jgk cadangan nak beraerobik dgn lagu ni :D

m.s hunny:
hoho pulak, terbalik :D