Thursday, August 20, 2009

Mood ala-ala bom nuklear!

Pada tarikh hari ini ini....
2 bulan yg lalu, waktu ini, selepas asar, kami telah di nikahkan :)
Alhamdulillah, amin.

Walaupun sedang mood masih dalam keadaan yg tidak stabil dengan keadaan sekeliling yg sgt-sgttttt menekankan...
Namun ade satu insan yg sentiasa berada di sisi
Sentiasa memberi semangat
dan juga sama-sama mengidak setujui perbuatan2 mereka hahaa bab ni mmg aku suka sgt :P
Tak lain tak bukan, iaitu suamiku.

Terima kasih kerana memahami diri ini.
Terima kasih juga kerana mendengar segala rintihan ketidakpuasan hati..
yg bagai kalau letak hati ni kat medan perang pun boleh meletup mcm bom nuklear kot!
Terima kasih...
Terima kasih tidak terhingga.

Sorrylah entri sejak-akhir-akhir-ini-membuatkan-you-all-masuk-sini-pun-stress :P

hehehe sekadar nak luahkan yg terpendam.
kang aku sakit jantung dibuatnya
Huuuu

11 Komen:

Quiyah said...

wargh.. aku juga mau meletop.. stress..

♥♥relyza♥♥ said...

ouh
sama anniversary ngan anil ekkk
sabar tau...
jgn marah2
nnt cpt tua....
senyum sokmo

m@Ri@ said...

em jum kita meletup same2..tenseeeeeeeeeeeeeen.....arggggggggggggh....

atiQah adNan said...

mari ajak suami hanie tengok wayang..
makan-makan ke..:D
bagi hanie hilang stress..
ala dear.. tutup mate n tinge je tau.. biarkan je orang jahat tU nak watpe.. lantak depa laaa k..

heheheh have a nice day n selamat menyambut ramadhan tau..!!

Anil Lutaze said...

Selamat ulangbulan juga pada Hanie...

jgn mara2 ye hanie..nnti cpt tuee...hehehehe

GreenJade said...

xpe2 meluah kan lebih baik dr menyimpan

simpan2 satgi bom nuklear tuh malatop kt dlm lg pyh tuh hehe

niway, slmt menyambut ramadhan (dh bedua thn ni ek hehe) & slmt bpose sis )

fizz said...

selamat 2 bulan jugak!

[ Hanie ] said...

quiyah:
ahehhe, marilah bersama2 :D

relyza:
mekaseh :) haah sehari je beza.
ermm tah la, rasenya kalau pendam lagi cepat tua kot...sebab perasaan berkedut2 hehe.

maria:
hehe ni tensen jgk ke?
mmg sedang musim agaknya ye :P

atiqah:
ingat nak tahan je tiqah, tp bile lagi tahan, lagi nak meletup je rasenye...tu yg kadang2 mulut ni main lepas je huhu :P

anil:
selamat juga puan anil :)
insyaallah, harap semuanya semakin reda, tp dlm hati, masih tersimpan lagi ni huuu

kak jade:
tu la kak jade, sabar pun ade tahapnya kan...haih
hehe slamat berpuasa juga buat kak jade dan suami

fizz:
terimas fizz :)

newlifenewbeginning said...

happy monthly anniversary and selamat berpuasa hanie :)

chipsmore said...

sakit jantung?? uihh...bahaya tu...hehe...

selamat berpuasa...jgn pose yang yang yok suda la ye..hehe ;)

[ Hanie ] said...

newlifenewbeginning :
mekaseh :D

chipsmore:
hahah mmg bole kesitu sebenarnya :D Terima kasih, selamat berpuasa jgk