Wednesday, August 19, 2009

Macam Nak Muntah!



Versi Update


Aku pantang kalau bagi keja, last2 minit
lepas tu...nak presure2 kan aku.
Iskk...stress betul2 laaa.


Tetttt.


Tettttttt.


Tetttttttttttt.


Gaya menahan geram...
kalau ikutkan hati, binasa aku kerjakan wahh ayat sastera melayu dah keluar dah
Nak puasa kan...agaknya inilah latihan kesabaran yg harus aku lalui...
Kalau tak puasa...
boleh la nak hentam makan dan minum waktu tensen2 ni kan...
Kalau dah puasa, gelupur, gigil je la yg mampu nak tahan marah...
Kang ade yg berbuka puasa lepas azan zohor pulak kang!

Haihhhh....
Berharap suamiku memahami akan keadaan isterinya ini.
Memujuk dan menguatkan semangat isterinya ini.
Kang tau-tau, mengalir je air mata.
Huuuuu....
Aku bukan bole...tak lepas geram dari mulut yakni membebel....
Aku lepas geram dari mata...

Iskk....Saya amat memerlukan awak :(
Maafkan saya yer kalau ade tersalah laku dua tiga hari ni.....

Dah...
Nak sambung buatkerjasampaimuntahhijau.



p/s: keadaan masih kurang stabil.....nanti2 updet lain.

14 Komen:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> sabaq2....tak mo teriak haih...
hehehehe

buat keje tu pelan2 k....

QuEeN Of 2 Heroes said...

ingakan nape ngan kucing tu...sgt lucu hehehe :)

sama la kite....mmg sgt pantang last2 minit nih...pas tu nak kena siapkan cecepat...stress je..

@yue said...

ingtkan muntah lain td..lalala

BuTtErFlyInFraMe said...

mmg rase nak muntah kalau keadaan mcm tu..rase nak muntah je kat depan org yang semacam mangkuk nih, bg last minit tp expect benda tu siap ikut masa dia plus nak semuanya perfect..(penah rase...)

anil lutaze said...

sian hanie...sabaq err...

tulah lumrah kalau bekerja n involve dgn org...nak cpt...

hak..sabar ye hanie

**saya kt cni..ari2 rasernye berkeadaan bgitu...kalau x ..alamat x kuar r paper...hehe

chipsmore said...

pasni dy pujuk la 2..hehe..

btw, i link u k ;)

wiena said...

wut happen to u dear?

oneyani said...

ahaha nant balik rumah nanges kt ketiak hubby...baru lega=p

NURUL said...

sabar hanie...

[ Hanie ] said...

yanie:
hahaha ni sampai tahap dah tak bole sabaq dah ni cik yanie..argrgrgahah

QuEeN Of 2 Heroes:
tu laa...semua pikir nak perfect, haihhh, susah betul nak puaskan hati semua org. Hati kita, sape nak jaga? huhh

kak ayue:
heee muntah yg tu takpe kak ayue...lagi I sukeeee :P gagaga

BuTtErFlyInFraMe:
haa betul tu, sgt setuju. Org2 mcm ni mcmmane la nak sedarkan dorang ye...tunggu mase je kene batang idung sendiri.

anil:
huuu tgklah anil, sabar tu mmg sabar, kalau tak dah lame ni masuk court :P
adoi anil, sabarnya kamu ni yer...bole sakit jantung kalau ari2 mcm tu huhuh

chipsmore:
hahaha mmg pun,slalu dah die pesan pd isteringa, suh sabar. Dia jugak la kene tadahkan telinga nak dgr isteringa ni melepas geram hihih :P sian die

wiena:
huuu sedang mengalami ketidakstabilan emosi yg sukar digambarkan :(

oneyani:
hehe dah buat dah...lg baik di situ drpd menghadapi org2 yg bikin sakit otak ni huuu

nurul:
emm buat sekadar yg termampu nurul

green apple said...

that's why we blog.

A good place to vent!!

atiQah adNan said...

a'ah hanie kita pUn selalu kena gitu.. mmg tak suKe..!!

[ Hanie ] said...

kak d:
yer, betul tu. Tapi dlm hati ni masih ade rasa harus disimpan sendirian :D

atiqah:
huu boleh bikin meroyan kan?

puan.farah. said...

hahaha..lame tak menjengok blog ni. bace2 nak muntah. ingat muntah laen.
hani, saya link awak