Sunday, August 9, 2009

Entri Bergambar Jitra

Entri ke kedah haritu, tiada gambar...
Ni baru nak letak...disebabkan kemalasan hendak mengtransfer, mengecilkan dan mengopload gamba gambar adalah sangat tidak gemar akan aku :P
Ni pun tunggu husband transferkan, barula aku diam-diam cilok dari pc die hihihi :P


permulaan, haruslah bergambar berdua


siapa gayat, jgn tgk gambar ni :P


sesi mengutip buah, tuan punya blog tukang makan sajork


kemudian, sesi berjalan2 ke Bukit Wang



Biasalah, sesi memodelkan diri sendiri, naik jemu pulak tgk ye tak huu


Waktu malamnya, kami telah di hidangkan dengan makanan-makanan yg lazat dan menggiurkan anak tekak. Satu hari aku tahan perut tak makan, bila dah mengadap makanan2 ini, memang la dah tak nampak benda lain.
Anak buah yg kecil itu menangis pun, aku dah buat tatau :P



udang yg besar dan puas aku meratahnya...3 ketul udang sebesar tapak tangan


ikan siakap masak stim ini, menjadi kegilaan si suami, sampai kuahnya dihirup tanpa segan silu :P


kerabu mangga


sotong goreng tepung, my feveret!!!


sayur kangkung ikan masin ni, tgk dlm gambar pun bikin kecur air liur, iskk

Terima kasih byk2 kepada yg menyediakan :D


Selepas mengenyangkan perut bersama-sama keluarga, mencuri masa bertemu cik wina pula :D
Dia yg baru saja abis mengajar
Yer, kelas mengajarnya di waktu mlm
kalau kami la waktu belajar dulu ada kelas malam, mmg berat punggung secara otomatik dibuatnya :P

citer ape la gamaknya tu


thanks wina




Beberapa hari di sana, ada satu insan kecil yg buat aku dan suami tak senang duduk kalau dia takda. Baru sampai hotel terpisah kejap pun, dah rindu dia ni..
Haihhh, bila nak jumpa lagi si budak kenit ni ye

mak uda dan si Darwish




dia ni baru 2 bulan, badan dia tinggi, tak mcm 2 bulan pun


waktu org lain sedang makan, aku lah yg menidur dan menjaga die :D Nyenyak plak tu


si suami pun suka melayan darwish ni, asal dia picit pipi darwish je...mulut dia yg dikepam menahan geram hihihi..comel!


Tu jer yer..
Sambung di lain entri...

Kepada Diah & Suami, kami berdua mengucapkan selamat pengantin baru...
Semoga kekal hingga akhir hayat.
Diah kamu sangat cantik dan semua2nya sangat indah :)
Gambar2 di majlis mereka akan menyusul kemudian.
Dan kepada blogger2 yg turut hadir , Anil, Amy, Nariko & Sab nice meeting you all, walaupun pada mula2nya agak malu2 yerk ;)

p/s: Tetiba bila dah tamat entri ni, aku rasa ade lain mcm je dgn intonasi bahasa di sini huuu



15 Komen:

Yot | is | Yati said...

eheks. gaya2 pegang anak tu dah ada tu. rindu2 anak orang baik la buat anak sendiri hani. cepat2 yer....

hidden.wing said...

wah dah sampai ke Jitra.
thn depan bolehlah singgah penang utk kenduri saya pulak hehehe!

sedihnye tak dapat attend reception Diah. sempat utk side hubby nye je huhu...

wiena said...

hanieeee....gmbr first ngan fazli dlm flight adalah sgt shuweeettt ok. sila buh dlm frame. dan tudung purple kamu adalah gojes. mana beli..wina nak satu. huuuuuuuu...oh dan jugak wina gumuksss ye dlm gamba. menciikkkkk!!!

sabsabby said...

hanie....very nice to meet you..memang awal i was so malu..hehehe...segan byk sgt pengantin baru at the table..hehe...

Nariko said...

hanie, kamu berdua couple yg sweet, suami kamu tu malu2 je orgnya, tp sporting.. nice to meet u both! :)

NURUL said...

seronoknya kamu hanie :)

nanonano said...

nyesal msuk sni pg2 ni,
dah lapar
:p

AmyMizzunderstood said...

hanie..nice meeting u too!ya semua malu2,.,.nk balik terus tak malu dah,..hahahah

nurulzia said...

argh..awk buat sy lapar...

m@Ri@ said...

wah dah ade talent ibu ni..

nurul aziyana said...

hihih mmg sngt la sesuai utk prgnant cepat2 neh..bakat sudah ader

dialicious said...

bestnye u all..hopefully dpt join gitu at amy's wedd plak.hehe..thanx 4 coming yea

[ Hanie ] said...

yot:
hehe insyaallah, ade rezki awal, awal la :D

hidden.wing:
hee insyaallah kalau ade kelapangan. Ouh yeke..takpe, at least u dpt join jgk kan weddingnya

wiena:
hahaha suwit kah? insyaallah,akan dibikin nanti :D AAaa? tudung itu beli dgn kwn, nnt hanie tanye kot2 ade lg..eh sebijik mcmtu ka mau?

sab:
hehehe same la ngn I. Takpe, ambil aura pengantin dulu kan :D Nice to meet u too ;)

nariko:
hee thanks. Kalian berdua juga, sgt friendly and sweet tau. Nice to meet u too :)

nurul:
hehe mmg seronok...

nano:
haha pulak dah. :P okla tu, pasni bole pegi mkn

Amy:
hee tu la pasal,lg2 bila tang bergambar semua jadi mesra jerk ;)

nurulzia:
heee pasni bole mkn :D

maria:
hehe bolela sikit2 :D

nurul aziyana:
hee insyaallah, doa2kan la ye :)

diah:
hee yerla, itu bigday u kan, pasni dah bole join2 pula ye. tq for inviting us! :D

GreenJade said...

hehehe both u gaya dh ade tuh..:p somel jek hubby yu dukong si tenit darwish tuh

[ Hanie ] said...

heee tu la, suke tgk gelagat dorang :D