Thursday, August 27, 2009

Aku Sebok Ni


Sedang sebok ni....
Sebok melayan FaceBook...
Haha
Takdela...
Memandangkan sekarangkan bulan puasa...
Rata-rata fotografer2 mengambil bulan 'cuti' dari kenduri-kendara ni
utk menyiapkan segala2nya :D
Kami pun sedang bekerja keras, dan updet blog yg satu tu serta fotopages yg itu lah.

Kami try buat secepat yg mungkin.
kami amat berterima kasih kpd pelanggan terdahulu dan yg bakal mengambil khidmat kami.

Cerita lain...
Perkembangan baru takde
melainkan badan yg mengembang :P
Tu lah, nafsu mkn tu membuak2 sgt...


p/s: Ouh yer, kalau ade ape2 pertanyaan bolehla contact dgn emel yg tertera di Hubungi Aku tu yer. Tu emel personal :).
Aku ni banyak emel, emel utk YM lain, emel utk Facebook lain, kengkadang satu ari nak bukak semua, terbelit-belit dibuatnya :P

8 Komen:

NURUL said...

wahhh byk email tu buat kita keliru tu hanie. semoga fazuri design terus maju. cewahhhh ayat power jugak nie. keep up ur work :)

nanonano said...

mesti masyuk rezeki tuk raya eyh?
syioknye org
:D

Nariko said...

hanie! i pun busy.. tp busy bekerja keras membanting tulang 4 kerat.. hehhe smpai blog pun tak berupdate.. tp sebok nk mengomen blog org lain.. hihihhihihi

GreenJade said...

suke gak lepak2 blog tuh skodeng2 picx yg santek2 tuh hehe

ini lah ruang utk 'bernapas' seketika menghapdet hasil2 keje..pas raye sure byk booking yer Hanie?

niway, moga FD terus sukses sll..Aminn. :)

Dayu said...

bagus..bagus
biar pengantin tak ternanti2
kesian kalau lama2 sgt kan

*rezeki raya hanie

cikin said...

wahhh.. bgus2.. moga sukses selalu hanie..;);)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> mengembangkan badan?

wah wah wah....bagus2....
leh join GENG GEBU

hahahahha

[ Hanie ] said...

Nurul:
hehe tu la pasal. Gatal tgn buat byk2...sendiri tanggung :P

nano:
alhamdulillah, sedang berusaha keras ni :D

nariko:
hoho patut la agak senyap kamu yer :D Takpe, slow2, lg pun tak sehat sgt kan? take care k

kak jade:
alhamdulillah, suami saya yg mengeditnya...hihi :P Terima kasih kak jade, harap2 begitulah khendaknya AMIN ;)

Dayu:
hehe insyaallah :D

cikin:
insyaallah, berkat doa2 kalian juga :)

yanie:
hahaha, yer, mintak borang bole yanie? nak isi nih! :P