Friday, July 24, 2009

Teringin Mau Nonton Citer Ini




Best ker?
Aku bab-bab citer seram ni memang serender sikit.
Kang kepala aku mula la nak terbayang, 'benda' tu duk bertenggek di mana2 sahaja kepala ni nk bayang... mmg superb tang menakutkan sanubari ni huuu.

Tapi aku teringin gatal nak tgk cite ni.

Best ker?
Ada sesapa boleh review?

p/s Nak tgk cite keliwon setiap malam khamis pun, aku pikir 5puluhkali! :D

11 Komen:

nurulzia said...

ramai ckp best..mcm really drag u together la with the movie...tapi i ngandung..hubby xbagi..huhuhuhu

elyna said...

hie hanie...
org pon mcm hanie gak..
pk 10x tau nak tgk citer ni..
tp kena paksa ngan mkck.. smpi kat tgv dier kata nak tgk cite ni.. nak tak nak kena la tgk..

actually citer ni xder la seram sgt.. dier byk terkejut je.. pastu ngan sound effect.. citer dier ok la... tp org xde pon tgk sgt.. tutup mata je lebih.. hahaha..

.mS.hUnNy. said...

best la movie ni my dear..buleh romantis2 dgn hubby tersayang gitew, seram2 buleh peluk...hihii..

betul la tu, cite ni xde lah seram sgt cuma terkezut tu byk..tp i x puas hati dengan ending dia tu..hihikk

anil lutaze said...

hahahaha..saya suke tgk cte hantu..tp x suke ngk cte horror...

cte ni trgolong dlm apakah??

NURUL said...

nurul lebih suka tgk citer romantic story dr citer seram dan perang2.

Nadia Yuna said...

cerita ni best! nadia tengok dah. die takde hantu2. lebih kepada sihir. best sangat cerita ni. seram+lawak+shock. memang x berkelip tengok dari awal. x banyak cakap sangat. byk action. xdela meleret2. ending dia tamo cakap. kene tengok sendiri.

tapi dari segi pengolahan cerita memang best!

syi said...

salam..kak hanie..syi da tengok citer nih..ngan tunang..mmg seram..n best...g la tengok..x rugi tiket...hehehehehe

wiena said...

hhahahaha..kamu nak tgk??? beranikah kamu. slalu yg end up tgk cite hantu wina aje...yg lain ciom bantal je lebih. pastu tanye ape dh jadi. hohohohoh...apekahhh....:P

green apple said...

mau tgk mesti bertemannnnnnn

m@Ri@ said...

nak tgk jugak..jum kita tgk sama2..

p/s:sila angkut husband bersama..sbb bila nak jerit ada dia tlg tutup mulut kita..haha..

[ Hanie ] said...

nurulzia:
heee tu la, tp mcm dah abis la nurul cite kat panggung, haih frust!

elyna:
thanks elyna, dekat TGV dah abis dah tayangannya, gsc tatau masih ade lg ke tak, tgk online mcm ada lg :D

ms hunny:
lorr yeke, iskk mcm nak kena tgk ni...

anil:
hehehe, ni cite kategori suspen kot :D haih, beraninya tgk cite antu :D

nurul:
hehe suke jgk romantik2, perang2 tgk pada cite, tp cite tak logik jgk suka tgk mcm LOTR, tp harry porter adalah tak penah saya tgk...knape tah tak bole masuk :D

nadia yuna:
ouhh really? hish, rugi plak tak tgk awal2 dulu. hurm. mekaseh kerana berikan review :D

syi:
heee tu la, dgr2 pun mmg best, tp dah terlambat la syi isk2

wiena:
hahahaha tau takpe! skrang insyaallah dah berani sikitttt :P tp adegan menutup2 mata itu adalah wajib, tidak dpt lari yer :D

kak d:
anda pun sama seperti saya ye kak d? :D

maria:
btul tu, tp suami kita pun terjerit sama jgk kadang2 :D