Thursday, July 30, 2009

P.S I Love You




Semalam malam, baru lah berkesempatan tgk cerita ni di tv...
Haritu ade ternampak cite ni sedang tayang kat astro, aku boleh buat derk je....
Semalam nampak lagi...terus rasa nak tido, tak jadi tido...
Aku ni memang byk dah ketinggalan bab2 dunia hiburan ni kan :D

menonton bersama suami
ahhh sgt syahdu tgk cite tu.
Mulala nak bayangkan kami yg dalam cerita tu...
KALAU la salah sorang kami pergi dulu.... :(
Hmmm..
Ada ke yg gembira org2 yg tersayang pergi?
Orang gila pun tau sedih...

Apepon cite ni memang best..
Tapi malangnya aku tak berkesempatan nak tunggu sampai cerita ni habissssssssss....
Hahaha...
aku dah ke alam tido yg amat nyenyak dipangkuan suami :P
Dia kejutkan suruh tgk pun, aku dah tak layan

Bila tanya dia mcmmane last-last cerita tu?
Jawabnya "Entah"

Erk..
Dia pun tido sama ke?
Atau agaknya dia kecil hati dgn isterinya yg dah tertido...
padahal isterinya lah yg tergedik-gedik nak tgk cerita tu...hihihi :P
ampun yer suamiku :-)

P.S I LOVE YOU SAYANG................


p.s: aku ada novel cerita ni, tapi tak terhabis-habis lagi...hahaha lembap! :P

19 Komen:

Memey Anuar said...

hanie!
cite ni best gila!
cuma dlm TV byk yg ilang scenenya.
maka sila lah habiskan baca buku ok! hehe

newlifenewbeginning said...

the book is 10x ganda better dari the movie hanie..trust me.

kalo kita rasa nak meleleh tgk movie kan..kalo baca buku lagi la..setiap perkataan setiap page kita lagi rasa moved by d story..abehkan baca buku tu tau!

ungu violet said...

nak kena cari dvd ni!
macam bestttt!

oneyani said...

wah tgk gambar pon dah tao mcm best..

nk tgk gak la

atiQah adNan said...

best ke..? romantik tak.?
heheh

durruz said...

novel nye sgt cedeh,

me nanges je bace.cdeh betol!

m@Ri@ said...

mcm best je citer ni..harus cari citer ni..

Luv like this.... said...

novel 1 chapter 1 bulan...camno nak feeling

Anonymous said...

i ade the whole movie without edited scene...hehe...tgk movie and bace buku pun meleleh air mata..mmg best cite ni :)

aiesya said...

mmg best..
tapi ali kata tak best sbb lembab!
hehehe...
die yg tido mase tgk~~

do finish the book...
mmg heavenn!!

melelehhhh~~~

NURUL said...

mcm best citer tu. nak cari dvd dia la :)

anil lutaze said...

uu...ada tgk iklannye..tp x tau lah bile kluar...

hanie..ihik...anda persis suami saya...

xeea said...

aik?

kate best, bole pulak dia tertidor. hahaha

aleena said...

4 sure book dia lagi pergggghhhhh nangisss owhh..

wardah said...

mmh sgt syahdu..2 kali tgk 2 kali nanges..blom smpt lg tgk dgn suami..nk gak tgk die nanges ke x..ngeh²..

oh, habeskan buku itu..ia adalah lg amat sedih..

green apple said...

baca novel dia lagi bengkak mata!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

i lap u too puan hanie

hahhahaha

astalavista said...

cerita nie memang best hanieee....betul2...tapi takde novel dia...nak cari la..

[ Hanie ] said...

memey anuar:
haiyakk...tu yg berat sikit tu :P bace 3 muka surat, terlelap (terrr ok huehhue :P)

newlifenewbeginning:
ouhh really. mekaseh, insyaallah akan ku gagahkan jua menghabiskannya :D

farah:
heee sila2, cari bukunya juga :D

oneyani:
hehe pastikan tunggu abis tau, jgn mcm saya, setgh jln dah tido! isk2 :P

atiqah:
best, hee of course la & sedih ;)

durruz:
tu ar :)

maria:
hehe cite dah lama, mungkin dah ade dvd nya :)

luv like this:
hehehe tau takpe! kita adalah serupa ;)

Anonymous:
tu ar, ramai yg ckp mcm tu ;) rugi tak tgk abis aritu...hish

aiesya:
hehehe pulak.
buku dah tertinggal di rumah parents, tak terambil2 lagi :D (dasar mls nak abiskan punya ke la ni) :D

nurul:
yeah, silekan nurul

anil:
hehehe tu ar anil, kalau ngantuk, cite mcm mana punya best pun, tido jgk :D hantat2 tahi ayam sajork mula2nya heuhue

xeea:
godaan tido adalah sgt kuat bagi diri ini huahua

aleena:
heee, ni rugi tak abiskan buku ni :D

wardah:
tu ar, tgk awal2 cerita pun dah feel feel sayu, blum tgk sampai abis lagi ni...hish2

kak d:
hahah baiklah, tp tatau bila bole abis kan tuh :P

yanie:
heppp, berlap lap kan pulak ye :D Lap u too cik yanie

astalavista:
tu la, bila ade ulang tayang...harap lebih awal daripada tgh mlm (tak tahan nk tunggu :P)