Monday, July 13, 2009

Hoihhhhh...stressss!

Ni semua kes gatal-gatal nak cari template lain....
try import XML lain, die telah menyedut ke ape link2 tu?
Abis link2 you all2 semua yg aku link selama ini...HILANG!

Kepundermarangsekeper betul laaaa!

Hishh...

Terpaksa aku recall balikkk..mencikkkk! GAAAAAaaaaaaaaaGAaaaaaaaa

Update

Hik hik
sebenarnya, link2 blog yg aku link kan ke blog ni, kat belah kanan such as rujukan & bakal pengantin, selalu kunjungi tu, petang semalam dah hilang!

Tu yg stress tahap hape tu...dah try pun guna template lama balik, tu pun tak muncul jgk, ni pun dah add up sikit2 link yg teringat dan terjumpa huuuu.


5 Komen:

anil lutaze said...

laa..knpenye hanie???

@yue said...

ermm..tu lah ..tu kdg² mls nk tuka templete coding nih..silap² leh bertunggu tangga dpn pc nk godek²..huhu...paste templete sedia da sudaa..haha

NURUL said...

nape nie hanie...saya tak bape faham? hehehe :)

fizz said...

hahahahahhaa. bertenang puan :P

[yAN!e][pUTraJAya] said...

jangan di edit sebarangan...
kang ilang abis link2 nih.....

hehhehe.....