Tuesday, June 9, 2009

Rasa macam-macam yg pelik

Dua tiga hari ni....dalam hati, perut, pankreas, jantung dah rasa lain macam.

Serius...
Tak tau aku nak ckp ape perasaan tu,..
Rasa gementar yg amat sangat ada...
Rasa suka sgt pun ada...
Rasa seram sejuk ada, sedih pun ada sikit...
Rasa nak putarkan masa terus lompat ke 22 Jun saje..haha boleh?

Wahai wanita-wanita diluar sana yg telah pernah lalui saat2 sebelum bergelar isteri, mcmnikah perasaan anda semua yer?

Bila diutarakan pada Ayahku.
"Laa nak takut ape, masa tu mmg akan sampai pun, rilek2 dan tawakal sudah"

Yerrrrrr....
Tapi tetap seram!

Bersembang dengan kawan,
Kawan: Ehh kenduri korang bila?
Aku: Minggu DEPAN jer...tak lama dah
Tunangku: Urkkk...MINGGU depan keerrr??

Haha see?
Die pun dah tak percaya dah dekat sangat...
Ada rasa kupu2 dlm perut jugak tak sayangku?

UPDATE mengenai fitting aritu....
Alhamdulillah semua berjalan lancar (part aku la) Baju ngam2, takyah otter2 dah...kena menten jer skrang ni...gagaga
Perkataan MAINTAIN tu yg payah nak diterima otak ni..terlebih mkn kang, siap...rabak!
Cuma tunangku kena fitting lagi sekali kerna ade sedikit masalah.

Dah...
Taknak updet byk2...sambung lain masa ye.

11 Komen:

@yue said...

kupu² dlm perut?
bukan cacing ke dlm perut tu..
hak hak hak...

perasaan begitu semua rasa bila smpai masanya dong!

Mrs. Amie said...

Amie even dh kenal 8 thun dgn husband, but lagi beberapa hari nak kawin, boleh terdetik "Betul ke keputusan aku nie?".. Hahaha..

But at last, I think I've already made a good decision in my life by being a wife to him.. Hahaha..

m@Ri@ said...

debaran kian memuncak..

Dayu said...

alah hanie
jgn pikir sgt
nanti bila sedara mara dh ramai yg sampai
rumah dah start sibuk
time tu tak ingat dh smua ni

anyway..all the best babe
senyum banyak2 k

ungu violet said...

farah dulu, buat bodoh je dgn perasaan tu..tapi buat2 bodoh pun makin dekat cam nak meletup gak hati ni ;p

dialicious said...

hanie..xyah lompat ke 22june..die akan dtg sekelip mata..hehehe

fara said...

bedebar2.. semua org akan rase cmtu :D

f A r H a N a said...

a'ah hanie, mesti akan rs gitew bile nk kawen...lagi2 time kod kadi dh smpi umah..ops!!sgt berdebar2...chaiyok2x!!!

[ Hanie ] said...

kak ayue:
haha cacing kepanasan eyh? hishh, cacing campur kupu2 mau gado dlm tu, tu yg rasa nak meletop je ni huu

Amie:
hihi btul tu, tetibe ade jgk terpikir mcm tu, rasa mcm muda lagi dah nak kawen, padahal kalau mak kite umur skrang ni, dah nak masuk 2 anak :P

maria:
gagaga, mcm nak pegi berperang! :P

dayu:
ouh camtu eyh? tu la, ni rumah pun takde aura nak bermajlis je lg..bilik pon bersepah lagi...tu yg turut terkesan kat otak ni yer..bersepah! :P

farah:
hahah tau takpe, kejap je bole lupe, lpastu mai balik perasaan tu, mereng! huehuhue

diah:
tu la, lepas majlis nnt, duk teringat2 nak putar waktu balik...haha mmg camtu dah lumrah idupkan :D

fara:
hehe betul tu ;)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

menghitung hari....
detik demi detik...

hahahhaha saje nak takutkan cik pengantin minggu depan nih...hahhaha

[ Hanie ] said...

hahaha gatal yer...bile waktu yanie nnt, siap laaaa :P