Thursday, June 18, 2009

Pre-Wedding Kami

Entri ini adalah Auto Publish...

Tatkala entri ini diterbitkan, si empunya blog sedang terkejar-kejar bersama tunangnya menyelesaikan apa-apa yg masih belum selesai.
Cuti pun, tak berapa rehat jgk kan? :D
Hari besar bakal menjelma, pikir pun kena byk.
Jadi, entri bergambar ni aku sajikan, rasanya dah lama pun pending...Saja nak tunggu dah nak dekat2 majlisnya..supaya tetap ada entri di sini :D
Terima kasih di atas doa kalian semua yer.

Kalau ade masa, aku akan updet lagi...kalau takde, harap dpt bertemu kita di majlis nanti.
Jemput2 lah...jika sudi :D
kalau ade yg kurang, mohon ampun dan maaf.
Yang baik tu dtgnya dari Allah, yg kurang itu, mungkin kami di sini terlepas pandang dan tidak disengajakan :D dah mcm buat ucapan hari raya pulak dah huhu







Aku akan merindui teramat sangat waktu-waktu ini :D

p/s: Thanks to Omar yg capture moment2 ini :)



15 Komen:

My's itu aku SyanG... said...

wahhh lawa la hanie mai tak kesempatan langsung nak buat pra-wedding nie hehehe ... masing2 sibuk je ngan keje ... apa2 pon mai nak ucapkan selamat penganting baru ...

Yot | is | Yati said...

woh cantek nyer...cun seh kalau pakai gaun putih amek gambar kat sini. tapi kena carik time la plak nak kena pegi cameron. memang lawa lah pic tuh

tentang dhila... said...

hanie..sy suke sgt pic yg last tu..lompat2 best..

The Mrs-Bride said...

awwww... suwittt sangat nihh!! insyaAllah jumpa Hanie on Sunday okeh! take care dear... mwahs! :D

[ Hanie ] said...

mai:
hehe ni kebetulan ade job disana..tu yg bersemangat sikit :P Thanks mai :D

yati:
thanks :D Gaun putih? haha kat ladang teh ni pun sebenarnya duk kecut perut kot2 keluar ular je. Ambik gambar pun laju2 :D

dhilla:
huehuhe...lompat tu brape kali shoot pun taktau, sbb hanie ni tak reti nak lompat..hihih punggung berat :P

nita:
heee thanks nita. Ok insyaallah :D

GreenJade said...

vahhh wallaOooo santeknye caption..!!

esp the last foto..tingat time akok telompat2 dgn gaun pengntin kt tepi pantai..azabbbb lu hihihi..

tik tok tik tok..udah dekat benor mejlis itu..hope byk yg dh ready ye hanie..amek napas dlm2..relax kan minda mu sikijap ek :)

c u tis sunday :)

m@Ri@ said...

comel..=)

wardah said...

hanie..selamat pengantin baru!!last pic tu sgt best okeh..hihi..

nurul aziyana said...

wah sonotnyer die ader pre wedding..hehehehe..aperpun slamat menempuh alam baru yer..sonot kawen ni

xeea said...

santekkkkk. jeles tau.

neway, selamat pengantin baru :)

aleena said...

sweet:)

waaa da nk kawen..
may everything gonna b fine ya:)

green apple said...

ohhhhhhhhhhh...tak sabar nak pi wedding dia..insyaallah sampai.
Redza bakala disimpan lam laci rumah sebab tak senang aku tengok penantin ni nanti.

jetsetter said...

cantiknyaaa...!!nice sgt2
ala2 bollywood youu :-)

hidden.wing said...

hanie, selamat pengantin baru :)

sorry tak dpt attend ur wedding, bibik buat hal pulak last minute...grr

Quiyah said...

dear,slamat pengantin baru!!!!

mesti best dah kawen ni kan..

my turn 3 bln lagi..huih..macam manela plak.. nak tunang pon bole ade ribut taufan..kawen plak.. mau aku tonggang terbalek!

hehe.. anyway, congrats dear.. enjoy ur moments!