Tuesday, June 23, 2009

Alhamdulillah, terima kasih semua




Alhamdulillah...

Semua berjalan lancar...

Kami telah sah menjadi suami isteri...:D

Kepada keluarga kedua-dua belah pihak, teman2 yg sudi membantu...yg dtg dari jauh kedah nun (wina & nurul) dan dekat2, terima kasih banyak2!!! Love you all!

Dan kpd semua yg sudi hadir, teman2, saudara mara, rakan2 blog yg sempat bergambar bersama Yanie & Kak Jade, Diah, Nita & Mrs Amie yg sedang tunggu hari nk bersalin pun dpt sudi hadir :D , seronok dpt jumpa you all & suka sgt dgn hadiah2 yg kami dpt :D

Yg lain mungkin tak sempat nak jumpe tu, seperti Kak D, terima kasih yer. Doa dan kehadiran kalian, sgt kami berdua hargai :D Dan juga kepada bekas2 customer kami yg sudi hadir, terima kasih, bole tahan ramai jgk yg dtg :D

Kepada semua yg menolong dan org kuat di belakang tabir, pihak catering, boutique chantek (seksyen 13, S.Alam), Encik Min & Team Preetypeektures as our official photographer, terima kasih tak terhingga kami sekeluarga ucapkan.

Ni sedikit dulu dari kami, ada lagi, tp kemudian yer :D




41 Komen:

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

alhamdulillah..
segala yang dirancang akhirnya selamat da kan hanie...

haPpy always...

@yue said...

tahniah hanie+suami...
semoga berkekalan ke akhir hayat..

..hmpir² nk smpai dh...terkilan x dpt dtg..:(

green apple said...

thanks for inviting.

ayam goreng berempah itu sgt tempting sampai akak lupa nak jumpa pengantin..:)

aLya said...

shantek nye hanie..b'seri-seri gitu..tahniah yer

fizz said...

yeay. akhirnya 22jun dh berlalu (mcm yg hanie nk :P ) selamat pengantin baru yerk!

ps. selim melim lah nampak. xde pon kesan chubby2 hahaha.

Anonymous said...

tahniah puan hanie.. =)

cikin said...

alhamdulillah.. selesai sudah..:) tahniah hanie..:) moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat... aminn..:):)

aiesya said...

PUAN Hanie!

Tahniah!!

Sorry me n ali tak dapat attend ur wedding ~ ade family matters..

but cantik bangat kamu!!
(waiting for more pictures!)

congrats again!!

take care!

xoxo

[yAN!e][pUTraJAya] said...

selamat pengantin baru dear....
heehhehe....
ok dok hadiah dari ku?
comel mcm diri ku tak?
hahhahhaa

GreenJade said...

congrats Hanie..!!

syukur sume dh selamat..doa akok moga kekal ke akhir hayat..Amin..

santek bangat kamu on yr BIG day tuh :)

nurul aziyana said...

hi puan hanie, slamat pengantin baru..heheh comeyy sungguh die..nnt upload lg..**diri sdn xupload pun lg dphl dh lamer**..apeprun smga bhgia hingga hujung nyawa

dialicious said...

congrats ex bride 2 b!huhuh..post pic byk2 k..mymum saw ur pic in my camera..she said cantiknyer pengantin ni!!!

Mrs. Amie said...

hi hanie.. u look gorgeous on that day! congrats ya! welcome to the club!

Roti Kacang Merah said...

Lorrrr... min and team ada ka masa tu??? tak perasan. they took mine, too...masa dorang masih menapak nama lagi...

anyway, korang berdua sangat cantik hari tu, okaaaaay!!! sorry dapat singgah say hi aje...

kaklin~

Hunny and Dyan said...

tahniah &
selamat pengantin baru !!!
canteqnya pink pink !!!!
nnt nnt update lg pics ya!!
hehe...

**
Chewy chewy BROWNIES...
10% off + Free Delivery...
http://pinkyretrosbazaar.blogspot.com
**

TQ...


-hunny-

ungu violet said...

selamat pengantin baru hanie..
everything's cantikkkkkk!!!!!!

melovemok said...

tahniah...
sy silent reader and ur info bout wedding sgt menarik.

iTaSaZmIn said...

to dear hanie n fazli

congratulation on ur wedding... ur both sweet sgt!!!

Sorry m tak dapat attend ur wedding ~ ade family matters..
[tiru ayat aiesya, :-p]

semoga kalian bahagia sampai ke akhir hayat.... :-)

Jehan Najib said...

cantiknye pengantinnnn...
congratulation to both of you :)

newlifenewbeginning said...

congrats ye hanie..
dulu masa i bertunang pon i guna kak laily from chantek

The Mrs-Bride said...

yes yess! sy setuju!! chomeyy sgt hanie that day.. berseri & slimmm gitu! hihihi.. welcome to the club ya! take care & enjoy marriage'hood! :D

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu dtg mkn kenduri kat blog gua..

Folo baca doa skali pun takpa..

anil lutaze said...

kembar hanie...selamat pengantin baru...cantekkk bangatttt

nnti upload pic bebnyk lg k...

muaaahhh...

semoga berbahagiaaa

hidden.wing said...

hanie, congrats again!
semoga kalian berbahagia selalu :D

m@Ri@ said...

cantiknya kamu hanie..nanti upload lagi yek..tak terlambat kan nak wish selamat pengantin baru..tahniah..semoga kekal bahagia sehingga akhir hayat..cepat2 join the club ibu mengandung..=)

Na Shari said...

Selamat pengantin baru. semoga bahagia hingga ke akhir hayat :)

Luv like this.... said...

Hanie+hsben..tahniah.cntik sgt

NURUL said...

sudah kawin kamu hanie. selamt pengantin baru kat kamu ye :)

My's itu aku SyanG... said...

alhamdullah hanie tahniah mai ucapkan semoga ikatan yang dibina akan kekal hingga ke akhir ayat ...
dan di murah kan rezeki .. cepat2 dapat baby k mesti cumil cam hanie hehehh ...

fara said...

tahniah..

u look sweet sgt~

Fathiyah said...

congrate hanie!
awak cantik & glowing gitew ;)

color baju kte sama la.hehehe :)

wardah said...

congrats hanie..semoga berbahagia ke akhir hayat ok.. :)

Juehanita said...

tahniah hanie.....:)

Dayu said...

tahniah.. dan alhamdullilah
semua yang dirancang terlaksana sudah
dan pastinya...smua berakhir dgn penuh rahmat kan
semoga hani dan suami akan terus bahagia selamanya...

*jadik wife lg best dr jadik tunang dia tau

diri aku said...

kamu sangat chumil dan berseri2 ok...silent reader ur blog..hik!

[ Hanie ] said...

To all:
Terima kasih di atas semua ucapan2 anda :D Kami berdua sgt2 hargainya!! Take care semua

aleena said...

congrats!

sngt sweet n chantek:)

"L" said...

hi hanie..
i'm ur silent reader..
anyway, congrats k..
chantekkkkk...

[ Hanie ] said...

aleena:
Hee TQ aleena :D

L:
Hai L, selamat bekenalan and thanks kerana sudi berkunjung :D

Ecah said...

alhamdulillah.. seme berjalan lancar.. SELAMAT PENGANTIN BARU.. sori la lambat wish.. huhuhu baru mula semula wat lawatan YB.. keh keh keh

[ Hanie ] said...

ngeh2, mekaseh :) patutla lame menyepi ye YB? :D