Monday, May 11, 2009

Setahun Yang Lalu

Setahun yang lalu....di tarikh ini...

Kami telah di tunangkan :D

Perasaan waktu itu...sangat bahagia, kerana impian untuk menjadi tunang kepada kekasih hati telah terlaksana. Selepas ini, impian menjadi suri hidupnya pula :-)

Setahun bersama menjadi tunangannya...pelbagai kenangan manis, tawar dan cabaran yg kami harungi.

Namun hati dan kasih sayang ini, masih utuh buatnya...

Lebih bermakna lagi...tarikh pertunangan ini di pilih sempena tarikh lahirku...Terlalu bererti hari ini bagi kami berdua.


Buat kekasih hati...
Terima kasih diatas kasih sayangmu dan perhatianmu selama kita bersama, serta di atas kesabaran darimu untuk tunangmu yg 'ketegaq' ni :D


Saya sayang sangat kat awak.......
Hingga akhir nyawa.

17 Komen:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kompang di palu...
pengantin baru....ahaks~~

heheehhe....selamat ulang tahun beb....

haih..bila jari ku nak disarungkan cincin cenggitu eh....hehehhehe

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

Fuzuri said...

ske lar sedih2 dia neh!!! Neway, Samat ari jadi syg!! Semoga tercapai segala yg dihajati.. Amin..

hidden.wing said...

happy birthday hanie!
ulangtahun yg ke berape ni ehehehe

Dayu said...

nape mcm rasa sayu baca entry hanie ni...
*serius*
adakah mengenang kan..
tempoh pertunangan sendiri yg bakal luput lagi 2 minggu...
*huhuhuhu*

Ecah said...

happy birthday hanie.. mesti berseri2 kan.. hari bahagia makin dekat...

ungu violet said...

sekejap je masa berlalu kan, pasni nak kawen pulakkk!!!


happy birthday hanie, lots of happiness ahead!

fizz said...

hanie, happy birthday! dah tua :p

aleena said...

sweet:)

dialicious said...

Happy Birthday comel!wah..last year menyambut sbg anak dara gitu!huhuhu

Mrs Zamzuri said...

happy birthday gurl.

p/s : sy nak tgk gambar saya! hahahaha...

nurul aziyana said...

happy birthday n happy anniversary..hehe mga2 jdh itu hingga ke akhir hayat

m@Ri@ said...

wah...dah dok bau nasi minyak ni..=)

:MiMiEyiNHeRdArKwORLd: said...

happy belated birthday!!
your birthday sama dengan my sis and few friends..hehhe

[ Hanie ] said...

yanie:
TQ yanie..hehe insyaallah, kite doa same2 yer..sabor, jgn gopoh2 :D

Fuzuri:
heee bukan sedih2 la. Ni berjiwa seni dan menghargai namanya :D AMIN...awk doa2 same2 dan selalu2 juge tau :D

hidden.wing:
TQ :D Heee umur yg dah suku abad, tambah 1 dah. Tuo tuo :D

Dayu:
hanie ni bab sentimental2 ni, memang akan lain mcm sikit :D Tu la...makin cepat masa berlalu

Ecah:
mekaseh..huu berseri ke? tak nampak serinya pungggg.... gegege

ungu violet:
itu la pasal..kejap je mase berlali. Rasa mcm baru semalam masuk tadika kuikuikui. TQ for the wish :D

fizz:
tq fizz. Haha tau takpe. Dah tua, dah mau kerepot :P

aleena:
TQ Aleena :D

Diah:
TQ. Wahh wahhh statement yg sgt takotttt :P Huwahuhwhua. Insyaallah, tahun dah tak anak dara dah, mak dara pula hehuehuhue

Mrs Zamzuri:
tq qimie. Hee yer yer, encik fazli sedang berusaha dgn jayanya :D

nurul aziyana:
tq so much. moga2...AMIN :D

m@Ri@:
ehem...bau dah ka? hihihi...cepat na baunya menyusuk idung yerrrr :P

MiMiEy:
TQ! owh really? hehehe wish happy birthday to her ok ;)

xeea said...

awww awww

hepi, burf hanie!
=)

anil lutaze said...

suwitnyerrr...selamat ulangthn pertunangan

[ Hanie ] said...

xeea:
TQ xeea :D

anil:
TQ anil :D