Wednesday, May 27, 2009

Kenapa Jadi Macam Ni yer? Ada penyelesaiannya tak?




Sejak-sejak akhir ni, bila aku nak upload gambar kat blog aku dari laptop ni, terus keluar error macam atas ni...kenapa yer?

Sapa-sapa ada alami masalah yg sama?

Patutlah entri aku nampak kelam x gorjes jer tiada gambar....kalau nak letak gambar kena download mende ape tah!

untuk makluman, aku selalu guna draft blogger dan laptop ni menggunakan windows vista.

Kalau ada yg boleh tolong, sila komen yer? :D

Mekaseh byk2.

3 Komen:

f a i z a h 's said...

setahu saya vista mmg xstable...byk software xsapot... n no wonder akan kuar byk error...kkdg tuh tiba2 je...sy ada gak hadapi problem seumpama ini time gna vista, n problemnya adalah pada vista...ada komponen software yg missing...n jalannya adalah dgn repair window vista itu... wallahu'alam... pakai xp setakat ni xdak prob2 pelik lg...ehe...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

dia suh beli laptop baru la tu
hahahahha...suh incek tunang kasi hantaran LAPTOP sekali dengan BERUKBAND baru....kekkeke

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

DaKMuO said...

Salam.. Perkara ni.. leh try wat camni... 1st.. Clear Cookies.. Clear Cache.. Clear History... Dinasihatkan.. Utk blogspot lebih stable jika anda gunakan Browser Mozilla Firefox 3.0.. dptkan di Www.Mozilla.Com sekarang!... I.E a.k.a Internet Explorer mempunyai masalah yg tinggi sejak zaman jepun lagi.. ni kerana windows ni bengap sket utk menerima aplikasi pelik2.. jgn penyelesaian, try guna Mozilla Firefox.. kalo still happen.. save file yg dia prompt tu kat 1 folder.. jgn delete.. next time dia xkan request menda tu xde lagik.. settle....