Monday, April 6, 2009

Weekend Yg Sangat Seronok!

Jumaat, ke JAWI untuk mengambil borang nikah bagi tunang yg tersayang. First time pergi situ, yerla, kalau takda sebab nak kawen ni, takde de aku nak kesitu bagai.

Tunangku asalnya dari Johor, memandangkan dia dah menetap kat KL ni agak lama, kami mengambil keputusan dia register under calon Mastautin :D Sonang cerita! Semua setel kat sini.

Tunangku, sila take note, lekas2 yer antar borang awak, saya nak proses saya punya pulak!

Kemudian,
Kami pergi untuk cover lagi satu Majlis perkahwinan, nunnnnnn jauh di atas Gunung :D

Nantikan gunung ape pulak yg kami redah kali ni...heheh.

Mabuk gunung pun tak abis lagi ni....haihhh

1 Komen:

mieza said...

gudlak utk proses permohonan tu..
mmg kene buat cecepat..bile dah setel..legaaaaaaaaaa