Monday, April 13, 2009

Tag dari Mrs. Amie

Terima kasih Mrs. Amie di atas Tag ini. Sebenarnya banyak lagi tag2 yg tertangguh, tapi memandangkan tag ini nampak senang...maka aku menjawabnyer :D

1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

Nama blog [ Hanie ]. Aku memilih nama ini, kerana sudah semestinya inilah nama panggilan aku. Nak bubuh nama panjang...penuh pulak jadinya.

2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://haniefd.blogspot.com/
Ini adalah gabungan nama aku (hanie) dan Fuzuri Design. Saje nak senangkan perkenalan diri...sebab kalau letak hanie saje, dah ramai yang guna. Jadi utk 'unik' letak jer FD tu kat belakang...sonang.

3)Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

Apa2 yg terpikir, nak diluahkan...hasil2 kerja (promotion) dan macam2 lagi selagi terlintas dlm kepala ni. Mula2 ingat nak jadikan blog ini blog kahwin aku. Tapi kalau cerita hal2 kawin jer, tak tertulis plak. So, aku canmpur2kan aje kan isi kandungan blog ni...

4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda?

Setakat ni, belum terasa....masih sayangkannya...selagi anda sekalian mengunjunginya (cewaaaahhh!)

5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

Missamie punya blog; Amie ni antara bloggers terawal yang aku kenal. Mula2 segan nak drop down komen kt blog die..skrang rasa mcm tak miss setiap entrinya aku komen :P (betul kah?) Dia merupakan pemilik Merisik Galeri yg mana, hantaran2 yg digubahnya...sangat dabomb!

Tibalah masanya aku ingin meng'tag'kan yg sudi yer, lagi 10 orang!:


1) http://schazweena.wordpress.com/
2) http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/
3) http://yanieputrajaya.blogspot.com/
4) http://ayume7882.blogspot.com/
5) http://dayuyuna.blogspot.com/
6) http://whitelacetale.blogspot.com/
7) http://goblogbyfarah.blogspot.com/
8) http://diahlicious.blogspot.com/
9) http://xeatopia.blogspot.com/
10) http://nurulaziyana.blogspot.com/
 
 

4 Komen:

xeea said...

oh. oh.
tambah satu lagi hutang tag saya.
hanie kejamm~

ungu violet said...

idea untuk hadpet blog. t.kasih!!

[ Hanie ] said...

xeea:haha mane ade aih, kalau bile terasa takde bende nak updet...sudi2kanlah buat yer :D (ampunnnn!) hee

ungu violet:kasih diterima! hihihi :D

[yAN!e][pUTraJAya] said...

blog ku turut tersenarai

hehehheheh----hanya mampu tersengeh

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************