Tuesday, April 28, 2009

Selsema Ba Alif Ba Ya!

You all tak rasa pelik ke nama virus ni selsema BABI?

Dari selsema burung, sampaikanlah virus terbaru yg lebih bahaya ni...sekali dengar, macam kelakar je kan?

Semalam, masa tgh mkn-mkn (see, aku mkn mlm lagi!) dengarlah berita TV3. Biasala sekarang hot news adalah virus yg menular kat Mexico ni. Bukan boleh di bawak main2 ok..sekali die serang, takde ubat, takde penawar..berkemungkinan, innalillah je jawabnya.

Tapi yg aku rasa pelik la plak bila pembaca berita sebut 'babi' macam tu hihihi. Tak bole eh kalau nak sebut Khinzir? Sopan sgt eh bunyi nye selsema khinzir?

Lepasni, lebih ramaila budak2 duk menyebut perkataan ni. Dulu2 ade jgk tapis-tapis...sekarang ni...mcm dah open je kan? :D

Ape pulak la jenis/nama virus lepas ni...Virus Syok Sendiri...ok tak? :P


**********************************************************************************


Setelah digodek gambar Jojo Struys yg dinyatakan oleh Anil, boleh anda simpulkan? Kang aku simpul...memang kompem tersimpul rapi angkat bakul sendiri punyaaaa......
sumber dari sini Link



Dia sangat cantikkkkk....[ pengsan! ]
Tgk bentuk badannya? isk isk, buat diriku tak tido mlm berkehendakkan badan sepertinya tahu?

Ada sama ke?
Muka nye ke?
Tang mix cina tu, mungkin boleh terima...yg lain...huisssh...jauh panggang dari api dek non. Muka dia bujur sireh, haku? Harap dagu je tajam, lemak berkumpul2 kat pipi ni tau tak?

Ada gaya model tangga kah?

8 Komen:

@yue said...

kalo dressing cm jojo tu...lg nmpak cm kembo kot...ahaks...

*larikkk!

anil lutaze said...

haha..kan sama kan..kan..kan....hakahaka...lg sama pic u yg kt atas skali..yg ada klcc tu ...sebijik cam pic jojo yg plg atas tu...sama je gayanye..mulutnya...

wiena said...

lemak tu la yg setapppppppp...auwwww..sure fazli setuju ngan wina. muahahahahahaha.

Fuzuri said...

ehem2.. tgk lar tunang sape.. ;p

[ Hanie ] said...

@yue:
hahaha kembar ke? haihh, nnt la balik nak try posing depan cermin :P

anil lutaze:
hee ade kot sikitttt. Puas belek dah ni anil :P Siap perasan buat gaya pos yg sama sepertinya haha

wiena:
hahaha, setap yer sawina. Skrang bolela ckp..bila dah rasa dan tgk kelemakan di badan ini, hihihi mau pengsan kang :P

Fuzuri:
uhum2... Hai tunangku yg comel :D

ungu violet said...

huih..samalahhh!!!!

ok sila blushing sekarang!

[ Hanie ] said...

hahaha kamu saje yer farah! :P

GreenJade said...

iyolah samo tp x super lah..mau Hanie piat tinga aku nih ngeee :p)

sama2 somellllllllllll