Thursday, April 9, 2009

Saja Cuba Try

Semalam aku terjumpa link ni Tickers

Rata-rata bakal2 ratu sehari, atau bakal2 ibu...akan letakkan Ticker ni kan? Aku saje lah try2 letak tarikh kami bakal disatukan...hihihi macam comel jer.

Tapi sebenarnya gerunnnnnn!

Nanti akan terbitlah ticker tu di sini..sabar ye kak-kak non...Sikit masa jer lagi :D

Ni antara cubaan2 aku semlm...












Haihhh byk betul pilihan....Mana yg comel yer?


10 Komen:

nurul aziyana said...

cantik gmbr baru kt blog ni..hehhe

@yue said...

gerun???

bestlah!!

wakakaka....

@yue said...

vote no 2! heh!

MyAishah said...

aduh, layout baru ye cik hanie???

eh, ticker nombor 3 sangat cun!!

ungu violet said...

no 2 paling comel!!!!

fizz said...

yes no 3!! sgt romantikarat

dialicious said...

i'd go for no 1!!

Hunny MJ @ PinkyRetro said...

1st one please...!!!
huhuhuh
canteq !!

hidden.wing said...

tiru fizz, no 3!

[ Hanie ] said...

:

:

:

nurul aziyana:
mekaseh, ni pun jenuh tapis setapis2 nyer nak dpt yg btul2 elok :D

@yue:
hahaha awal2 je gerun, nnt2 best la tu kan kan? :D

MyAishah:
hak ah, lawo ke buruk eh layout ni? hihi hentam kromo jer ni, try and error :D No 3 eyh? hehehe

ungu violet:
yer, terima kasih :D Byk lg sebanarnye yg ade, tp tak terpilih dah...byk sgt!

fizz:
haha tu ar kan...iskk letak semua je kang tatau nak pilih!

dialicious:
TQ Diah ;)comel jer kan

:
heheh semua2 pun cantik...meroyan tgk

hidden.wing:
TQ, boleh la letak satu kat blog anda juga yer ;)