Wednesday, April 15, 2009

Qimie in action!

Qimie & suami terchenta Zam :D
untuk paparan gambar yg lebih baik klik FD Flickr


Qimie....
Anda nampak anggun, cantik, klasik dengan busana itu :D

Walaupun....
Sanggul di kepalamu itu, amat berat sekali  :P

Congrats both of you. Semoga berbahgia berdua selama-lamanya!
Letak seketul dulu gambarnya yer...


6 Komen:

The Journey.. said...

thanks babe for being a photog yg sgt penyabar. hahaha... chantek photo preview ittew. tak sabor nak tunggu yg selebihnya..

p/s: zam ckp dia masih terbayang2 lagi muka u yg happy masa shoot gambar baling2 petals itu. hahaha..

m@Ri@ said...

cantik..=)

[ Hanie ] said...

The Journey:
heheh no problem la Qimie, tugas kami ;)
Hahaha...that moment? Sgt tak dpt byg muka kite time tu mcm mane adeh...yer ar, exicted lebih plak baling2 petals tu kan :P kelakor je! haha

m@ri@:
TQ :D

aiesya said...

agak agak..bile laa album kami pulak boleh siap..dah 4 bulan sabar menanti..hehehe..

[ Hanie ] said...

kami dah send album kat kedai printing tinggal tunggu jawapan dari sana :D

[yAN!e][pUTraJAya] said...

alallallala...manje nyer pengantin bergurau senda cenggitu....

dak hanie..meh i nak cuit dagu yu meh....hahahha

(^_^)

♥♥♥ Yanie Putrajaya ♥♥♥