Wednesday, April 22, 2009

Pre-Wedding?

Sumber dari OB Photography


Yer, kami telah menjalani penggambaran Pre-Wed kami yg pertama selepas menjalani tugas aritu. macam nak buat lagi dan lagi lagi pre-wed je sebenarnye...tp masa takda :D

Alang-alang dah kesana kan? Haruslah di ambil kesempatan yg terhad itukan....tak reti-reti?

Perasaan? Gementar!

Sebelum ni, duk ambil gambar org jer, suruh itu ini, idea2 kena bagi....ni dah diri sendiri punya photoshoot...lain masam je rasanya :D Konsep, idea, akan dicerita kemudian yer..sabor2.

Excited....sweet...dan macam2 lagi perasaan yg timbul waktu photoshoot ni. Macam nak kawen cepat2 pun ade jgk...gagagaga.

Ni seketul dulu..banyakkkk lagi sebenarnya...tp terpaksa di hold dulu atas sebab2 tertentu :-)


p/s: TQ Omar :-)

10 Komen:

@yue said...

pre-wedd ke pre-honeymoon kah?
ekekeke...

Mrs. Amie said...

bt banyak2 gambar gedix sket hanie! hihihihi

Dayu said...

kitaorg pun tgh merancang pre-wedding ni
tp tgh mencari tarikh yg sesuai
haiii,masing2 busy mnegalahkan apa je kan..asyik kena re-schedule je

tp mmg best lah pre wed

upload lah sit lg hanie

[yAN!e][pUTraJAya] said...

vah vah vah...pre wed kata nyer....
uwaaaaaaaaaaaaaaaa...nak gak bergamber di ladang teh....

(^_^)

♥♥♥ Yanie Putrajaya ♥♥♥

My's itu aku SyanG... said...

Betui2 gambar Gedik hanieee ha3... Mesti Gempak punya la...

The Mrs-Bride said...

wahh.. beshnya ada pre-wedding photoshoot! teringin gak.. tp husband sy tak suka wat dulu2.. huhuhu.. takpe lah.. nak jadik mak org dah pun.. enjoyyy hanie!! ;D

hidden.wing said...

wah, jarang nampak scene pre-wedding kt sini...segar & nyaman :D

[ Hanie ] said...

@yue:
muhehe...honeymoon pun ade pre-pre ke eh? tak baik tauuu :P Kak ayue bolelaa dah ade 'lesen' :D

Mrs Amie:
kite oriteeee jer. Tp kang org len tgk yg meluat kang...hahaha :D

Dayu:
yerr btul, masa yg amat terbatas :) kene curi2 masa. Time pre-wed ni...berdebar2 tau haha. Nanti akan di upload kemudian ye ;)

Yanie:
vah vah vahhhh (sambil selak kain ke tengkuk gaya2 hero cite tamil)

sile2kan yanie...tp nak naik cameron tu, mimpi ngeri..jln satu hala je..kete laju2.. isk2

My's itu aku SyanG:
heee malu la I. Tp bab gedik mmg suka... bukan slalu pun kan :D

The Mrs-Bride:
heheh tq nita. Ehh time pregnant pun bole ape berposing2 sama. Lagi tara malu punya :D

hidden.wing:
hehe tu la. Mase photoshoot ni pun, tempat2 yg seangkatan ni je yg kami redah. Rasa mcm buat iklan Saleem dolu2 tu plak :D

ungu violet said...

cun tu pre-wedd kat cameron. celah2 daun teh lagi!hehe..

[ Hanie ] said...

ngeh ngeh...satu ladang teh ni kami tawaf :D