Monday, April 6, 2009

Kalau Korang Boleh Ukur Kelebaran Cermin Mata Aku...Memang Terel!

Kandungan entri ini adalah hak cipta terpelihara tuan punya blog dan gambar2 berikut adalah di ambil dari Nuni. (sahabat waktu skolah dulu)

Jika ada yang menghidapi penyakit sakit jantung, sakit darah tinggi, atau2 sakit yg agak merbahaya, dilarang untuk membaca entri ini...kerana terdapat sedikit gambar yg mungkin anda kurang percaya atau akan menimbulkan syak yg sangat tragis. Silalah berfikir sebaik2 nya.



Gila bulat aku masa niiiiiii! Tgk spec aku tu? kahkahkah (Darjah 5)


Pengawas tuuuu, pengawasssss! Kesian kat budak laki sebelah aku kan, tersepit kerana badan aku yg lagi besar dari die...huehuhe (Darjah 6)


Aku antara yg tertembam, tertinggi (budak perempuan) dan ter ter yg lain lagi (Classmate Darjah 5)




Nak lagi? Kang korang tak tido malam kang......



p/s: Ada satu gambar tu yg sampai sekarang pun aku tak percaya itu aku hishhhh

11 Komen:

Luv like this.... said...

lets show the pic y u rase u x caye itu diri haniee...leh ktorng tumpang x caye sekali...ha ha ha

P/s: gurau jek....:)

Mrs. Amie said...

hik hik hik...

xeea said...

bulatnyeeeee hanie! tapi comel sangat!

err, mane cermin mata tu hilang skrg? mujur zaman skrg ada contact lens, kan? hehe

dialicious said...

apa rahsia kekurusan u..citela.nk kurus juge..heheh

Dayu said...

skrg hanie mcm kecik je
kurus je
pe rahsia hanie??
kasik share lah

Hunny MJ @ PinkyRetro said...

wah...
lainnya !!
ada keturunan cina ka...
kecik2 comel..
dh besar cantik...
hehe...

m@Ri@ said...

lainnya hanie dulu n sekarang..

ungu violet said...

eh eh lainnye mukaaaa!!!!!

[ Hanie ] said...

Luv like this:
tu ar, tgh berfikir nak up kat sini jgk, tp scanner takde, tu yg tertangguh lg tu...nanti2 yer

Mrs. Amie:
hehehe gelak eh...suke yer :P

xeea:
heheh mmg bulat,jari2 pun mcm kene pam angin je mase ni...isk2. Cermin mata tu, ade satu masa tu, mcm kite simpan lg...tp skrang tatau mane plak letaknye...dah berkurun lamanya usianya :D

dialicious:
diah, kite penah lg kurusssss dari skrang ni...slepas zaman 'comel' tu, kite turun sampai 20kg! skrang dah naik balik sbenarnye huihhuih. Kite pun nak turunkan balik badan ni sblom kawen...tp tak terturun2 lg ni.iskk

Dayu:
huuu, hanie dah pernah buat entri mcm mane hanie boleh kurus...try tgk awal2 kemunculan blog ini :D

Hunny:
haah..ade keturunan cina kuikuikui. Tu yg kecik2 nampk mcm amoi tembam tu :D Brape kali dah terkene speaking bahasa cina bile jumpe org cina :D

m@Ri@:
hehe tu la pasal...mmg org2 yg kenal kite dulu...tak sangka kite mcm ni skarang :D Transfomasi yg sgt ketara!

ungu violet:
kenapa...tak percaya? :P

nuni said...

hahaha. ko letak kat sini gambar2 itu?

[ Hanie ] said...

hahaha, iyer! Terima kasih kerana telah mengupdetkannye di blog ko :D