Friday, April 10, 2009

Inilah gambar-gambar di 'gunung' itu






Sumber dari Fuzuri Design

Kerja makin bertambah....
Waktu sangat cemburu dan tetap pantas berlalu...
Jika diriku punya kuasa, mahuku hentikan saja waktu itu...Sebentar....








Tapi, tak sabar juga ingin hidup berdua....
Tak jadi hentikanlah...HiHiHi :P

6 Komen:

nurul aziyana said...

waa nice job..cantik..huhuh teringinnya nk bersama gunung ganang menikmati masa berdua..ececeh

Dayu said...

kekekekeek
memmang lah kan
sometimes nak masa di stop kan
tp bila another side
nak kasik laju2...
hahahahahah...*manusia tamak gitu lah gayanya*

xeea said...

chantek!

bila lah nak sampai cameron nun. teringin sgt. tp sang suami ni, gayat teruk sgt. kalau honeymoon sane, nak jemput hanie jd OP, boleh tak? heee

Mrs. Amie said...

cantik dear...as usual :)

neway, u've been tagged!

[ Hanie ] said...

nurul aziyana:
heee silelah kesana. Tp nak naik, mmg azab sikitlah bg yg tak tahan...iskkk. Mcm serik nak naik cameron tu pun ade jgk dah ni

Dayu:
heee tau takpe ;) bukan tamak dayu...'gatai' tu :P

xeea:
hik...gayat? hehehe ala mula2 je kot gayat...dah rase mcm feel2 kat oversea nnt, ilang la tu...sejukkkk!
opss...boleh jer ;) Tunggu kami honeymoon skali pun ok gak tu kuikuikui

Mrs. Amie:
TQ dear...sudah menjwb nyer ;)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

menarik...mantop..

nak kawin gak
=(

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************