Tuesday, April 21, 2009

Aku Tak Pernah Tengok OIAM 3

Jadi aku terjumpa youtube ni bila duk baca OhBulan.

Sebelum ni aku dengar-dengar je persembahan Tomok kat OIAM 3 memang 'berbeza'. Sampai pihak juri pun puji2 je selalu. Bila dah tengok vclip ni..ade kot peningkatan dari kemunculan dia yg dulu-dulu kan? :D

Ingat lagi?

Nah, kepada peminat2 tomok dan kepada yg tak berapa minat tomok...enjoy vclip ni kalau you all tak tengok lagi...hihiihihi




p/s: Kepada tunangku, saya tau awk tengok sape dlm vclip ni...huehue :P

5 Komen:

green apple said...

boleh pun nyanyi best camni kan.

yang dulu ko nak meleseh-leseh leleh tu kenapa la?

newlifenewbeginning said...

skang layan oiam pasal tomok je, amylea dah kuar..

kalo die jadi juara bagus gak..leh ganti si faizal tahir. dah bosan ar dgn faizal tu

Rantong said...

Salam ziarah.

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

[ Hanie ] said...

green apple:
heheh tu la pasal. Dulu mcm pelik sikit die ni..dgn rambut belah tgh dia lagi....haha tak dpt dilupakan. Sekrang dah ok sikit :P

newlifenewbeginning:
ouhh peminat tomok la ni eyh? :D Tak penah lg tgk OIAM ni...sib baik ade youtube bleh gak tgk ulang tayang :D

Rantong:thanks for the info :)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

TOMOK.....errrrrrrrhhh...kurang keminatan terhadap dia....

huhuhuhu

(^_^)

♥♥♥ Yanie Putrajaya ♥♥♥