Thursday, March 12, 2009

Sepi Yang Agak Lama

Weekend, ada job di Johor. Semua berjalan dengan lancar :D Update event akan di update kemudian yer.

Alang-alang dah ke Johor, kami ni uruskanlah serba sedikit hal perkahwinan kami disana nanti. Kami 'pengantin-pengantin', berbincang hal kad kawen, persiapan dewan dan macam2 yg berkenaan lagi.

Kenapa aku cakap pengantin-pengantin? Haha, surprise!! :D

Alhamdulillah, so far semuanya hampir setle kat sana. Pelamin, makeup, dekorasi dewan pun, dah ditempah. Harap semuanya ok. Takda la kami kena turun padang byk2 kali kan :D

Cuti sampai ari selasa, semalam dan arini ada kursus plak. Tu yg sunyi sepi dibuatnya. Mental pon terblok tatau nak updet ape :D

Hal kahwin aku di sini pulak....alhamdulillah, berjalan baik. Wedding photographer pun 'macam' dah ada :D TQ so much kepada 'team' berkenaan..

Siapa? Nanti akan diberithu selepas betul-betul kompem yer kak-kak non :D

Aku mmg suka buat kejutan2 ni heeee

2 Komen:

dialicious said...

wedding awak bulan 6 kan?eeee..dah dkt sgt2 kan...semoga preparation berjalan lancar!

[ Hanie ] said...

heeee...mane ade ar psst psst :D Terima kasih...sedang berguling2 membuat preparation haha