Monday, March 16, 2009

Pernah Dengar Wedding Race?

Semalam (Ahad) kami Fuzuri Design cover 2 event dalam satu hari! :D

Sangat mencabar minda dan fizikal ok... heuhue.

Paginya, kami ke majlis yg berlangsung di Dewan Seri Siantan, Putrajaya untuk majlis persandingan dan sebelah malamnya pula, majlis pertunangan dan pernikahan di Bandar Baru Bangi.

Kami bertiga semalam, termasuk Omar untuk cover majlis2 ini. Seronok tu seronok :D Bila dah berada di Putarajaya, mesti ar ambil kesempatan beroutdoor shoot kan? First time aku tengok, dalam 4-5 pasangan pengantin yg outdoor shoot serentak yg mana fotografer pun berlainan! Termasuk la pasangan kami heee. Meriah sungguh kat dataran Putrajaya tu.

Terima kasih kepada kedua-dua pasangan tersebut. Updet event akan menyusul kemudian yer :D

p/s: Ouhhhh aku perlukan urutan badan sekarang! :D

Jom tido

4 Komen:

mieza said...

i baru update pasal i pegi wat facial..:)mana tau u leh wat massage kat sana..

ungu violet said...

musim cuti sekolah adalah musim kawin!

The Mrs-Bride said...

ohh.. time my wedding side hubby dulu pun, ramai gak couples and fotographer kt putrajaya tu.. mmg port laa every time musim kawen kot.. hehehe.. :)

[ Hanie ] said...

mieza:
wahhh! TQ for da info ;)

ungu violet:
hehe..tu ar,berebut2 pengantin2 yer :D

The Mrs-Bride:
tu la, kami pun 1st time ambik gmbar pengantin kat situ...tu yg surprise tu :D