Friday, February 27, 2009

Tiba-tiba rasa Tak Reti Guna Word

Pernah terjadi?

Tetiba aku rasa bengong betul bila guna Microsoft Word semalam.

Yang terjadi, bila aku copy table dari Excel ke Word, tablenya tak boleh nak modified!

Jenuh tarik situ tarik sini tarik table ok, jgn pikir tarik benda lain plak Tablenya taknak follow!

Eh you all paham ke ape aku maksudkan ni? Heeee. Layankan ajer yer. Janji aku tensen semalam. Last-last, godek macam mana tah, dapat solved.

Nak tips nya?

Senang jer......you all pun try ar godek2 sendiri yer :P

Lagi-lagi la kalau guna Microsoft Word yg version baru. Lagi haru-biru hidup dibuatnya. Bukan ker kalau nak updet software baru tu, kenalah make sure yg lagi baru tu user friendly kan?

Ker aku yg buta hati? kah kah...

Ape yg aku merepek ni yer, saje bagi you all terhibur dihujung2 minggu nanti

Terhibur ker? Ceit!

Selamat Berhujung Minggu...Semoga Hidup Anda Ceria.
Selamat Beramal...........

4 Komen:

@yue said...

terhibur ke?
cam tension je bunyiknya :p

Dayu said...

pernah..pernah rasa benda yg sama
lagi2 kalau guna excel
opis 2007 ni best
tp sbb kita tak biasa lagi kan
tu yg mcm kekok semacam je

wiena said...

adakah anda mengalami simptom2 ketaq lutut seperti selalu sehingga lupa mcm mana jugak mau bukak power point suatu ketika dulu.hahahahahahaha..

[ Hanie ] said...

@yue:
heheh kite mmg tensen..kot korang yg terhibur :P

Dayu:
tu ar...rase yg tau sblom ni...jadi beku otak memikirkannye :D

wiena:
hehehe ada sikit ar. Tp sib baik buat takat ni takde buat presentation kene guna microsoft yg baru...kalau takkkk, mau lutut tercabut plak kali nih. isk