Monday, February 16, 2009

Minggu Berkerah Tenaga

Sabtu, ada job untuk pre-wedding lagi [ Fuzuri Design ]

Semalam (ahad) hari buruh kerah tenaga sedunia!

Naik sakit pinggang, lutut, betis..aku naik turun dari bilik atas, berpindah ke bilik bawah. Ouh, cite apsal renovate dulu tu, dah pun siap. So..saya harus bertukar bilik!

Memandangkan barang dalam bilik aku tu...bukan calang2 sikitnya....Nak aku hitung, mau 5 kontena pun tak abis2. Haih!

Camno? Pasni lepas kawen, kena pindah lagi! Aku tak larat dah nak punggah, nak kemas balik, barang2 yang banyak tu. Ouh tidak tidak.

Bakal suamiku....tolong yer? :D

Ok...persiapan kahwinku, alhamdulillah...banyak yang dah jalan.

TAPI.

Ada soalan dari Not (bukan nama sebenar tapi nama samaran) padaku

"Korang ni bilanya nak honeymoon? tgk penuh jer jadual?"

Erkk, honeymoon? Tolong pikirkan boleh tak? huehue. Dah la sekarang ni dua syarikat penerbangan Malaysia tengah belumba-lumba bagi offer. Aku tak terpikir lagi nak berhoneymoon di mana. Dalam Malaysia ke luar.

Hmmm...ok ok, kena pikirkan.

Kang honeymoon dalam rumah bersama hamster2 kami jer kang!

4 Komen:

m@Ri@ said...

oklah..busy bererti duit masyuk kan,..=)

PrEcIoUs~ said...

aku tahu sapaaa... :P

newlifenewbeginning said...

bole tunggu matta fair kalo nak, bulan depan rasenya.

kitorang memula ingat nak tunggu matta fair tp masa airasia dok wat no fuel surcharge promo tu terus rembat p bali

ni tgh dok menggatai gak tgk free seats tu tp tahan nafsu coz duit dah byk kuar utk wed prep hehe

[ Hanie ] said...

m@Ri@:
hehe..yer yer, alhamdulillah :D

PrEcIoUs~:
kau tau Not? sape ye Not? hehehe

newlifenewbeginning:
ouh yeke...thanks for the info ;) tu ar, kang sampai tak terpilih2 huu