Wednesday, February 4, 2009

Haluuu..nak tanye ni!

Thaipusam jatuh hari Ahad kan? Aku nak join pergi batu caves kali ni. Ada nak follow? hihihi.

Nak feel2 tgk org kene 'cucuk'

So Isnin depan, cuti kan? Aku kurang pasti ni.

Bila cuti jatuh hari Ahad, Isnin tu cuti ke tak. KL terlibat ke tak cuti ni. Yerla..aku duk kat Selangor, keje kat KL.

Tak ke serabut nak pikir?

Aku bab-bab cuti kene tau..heee :D

13 Komen:

@yue said...

kalo jatuh ahad, isnin cuti la yang..

thaipusam = KL+Putrajaya+Johor+N.Sembilan+Perak+P.Pinang & Selangor

ungu violet said...

yeah, kita akan bercuti isnin depan!!!

JAJAGURLZ said...

ISKK TAK TAJUT KE HANIE DUK TENGOK ORG KENA CUCUK NIH??

Momo / aiza / mohaiza said...

Along g 5 orang, kol 2 pagi dah ada sana. hahahaha Excited gile. Macam kte plak nak raya

Caramelize Aziz said...

hanie... nnt amek gmbr byk2 eh! :D

Aku said...

confirm cuti isnin depan. moving forward, thaipusam is a public holiday for Kuala Lumpur. =)

Hunny MJ @ PinkyRetro said...

wah...
best nih...
bwk balik gamba byk2 k...
hehehe...

Mrs. Amie said...

larat ke hanie nak redah dengan ramai2 org kat situ... rajinnya!

m@Ri@ said...

ya betul..penang pun cuti hari isnin...leh berfoya2..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

Putrajaya - Selangor - KL
cuti2 Mesia...

he he he

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

The Journey.. said...

jgn lupa date kita on 9th nih kat klcc kol 4 pm ok? - qimie

[ Hanie ] said...

@yue:
ouhh mekaseh daun keladi :D

ungu violet:
hehe tu la...cuti lagi! seronot! ;)

JAJAGURLZ:
bile tgk dlm tv, mmg ngeri pun, ni tgk depan mata...mau pengsan! :D

Momo:
haa? dok pegi ngn sape lg tu? hahaha tu la, semangat yer? try cucuk2 skali along ;)

Caramelize Aziz:
hihi, insyaallah Am. Baru teringat selsema & batuk tak berapa nak ok lagi. Kang monyok seharian, payah plak heee.

Aku:
hee TQ for your info. Mari kita coti!!!

Hunny:
hehe tah larat ke tak nak join :D tp tunang kite pegi la...ambik gambar die je la kot paling2 pon :P

Mrs. Amie:
haa tu la pasal. Dah la panas, beramai pulak, mcm2 bangsa ade.erk..akan dipikirkan balik hehe :P

m@Ri@:
hehe sile2. mariiiii

[yAN!e][pUTraJAya]:
tu ar..byk sgt cuti...keje nnt jd lembappp jer :D

[ Hanie ] said...

The Journey:
hai qimie :D Ouh Sure, memang dah dah tulis dlm diari ;) See you later k