Tuesday, January 6, 2009

Bedtime Stories


Tatau lah kenapa agak liat aku nak updet blog ini sejak akhir-akhir ini

Yang aku tumpukan ini dan ini.

Ouh yer, last weekend aku dan encik tunang telah menonton wayang di BTS. Ceritanya? Bedtime Stories!

Best? Memang best. Gelak geli-geli la you all dalam pagung tu. Ntah bila kali terakhir aku pergi menonton wayang. Agak lama jugak rasanya. Tapi kali ni, tak boleh tahan. Kena pergi jugak tgk!

Yang menjadi perhatian dlm cerita ni adalah Bugsy yg bermata besar. Teringat kat 'anak-anak' aku. Kalau la dorang tu besar mcm tu..kan syok...boleh peluk!

Ni nak peluk? Sure lari di celah-celah ketiakku punya.

Haih..RINDU!

1 Komen:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ketiak bucuk acam ek...

hehhehe

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************