Thursday, January 15, 2009

Agak Kebizian

Maaf...tiada entri yang terlintas nak updet.

Bz...bz dengan kerja-kerja ofiz dan hal-hal berkaitan. BUKAN bz main game ok? You all memang suka pikir bukan-bukan tau...cess!

Tapi terima kasih lah kan...kepada yg beri komen kat entri sebelum ni. Kan dah cakap, ramai yang suka main game Dash2 tu. Sedikit sebanyak...aku dapat berkongsi jugak dengan you all semua kan? Ada game best-best lagi...sila updet kat aku....aku kan pantang JUMPA.

Aku moody arini...
sebab PMS satu, lagi satu...............

















Jerawat tumbuh kat ketiak.... TERTEKANNNN!

nak cari gambar ketiak takda....you all tengok ketiak sendiri lah yer..huahuahuahua!

SEKIAN!!

7 Komen:

ungu violet said...

ketiak pun boleh tumbuh jerawat kahh?!!

hahaaaa...sure depa tangan 24 jam kan?

;p

@yue said...

haiiihhhh ske sgt jerawat tu tumbuh kt kwsn sensitip ek...

Suraya said...

ermm.bleh yer jerawat tumbuh kat ketiak..heheh..mesti tension giler..suka suki dia jer pilih tempat nk tumbuh kn awk??

aisyah said...

kenapa laa jerawat suka tumbuh di tempat pelik2 cik hanie ni yer..??

sabaq na!

;)

[ Hanie ] said...

ungu violet:
tu la pasal...kepelikkan sungguh! rase nak picit kasi pecah je..tp mcm takda mata pulak. iskk

@yue:
huu tu la kak @yue..tak tau la kenapa. tanda-tanda dah kene kawen kot :P muhehehe

Suraya:
tu la pasal...kalau tumbuh kat muka pon dah rase sakit, inikan pulak tempat yg tak biasa. hee, suka suki btul kuman ni tau :P

aisyah:
tu la aisyah..nak kne buat research ni...nnt bulan depan, katmane pulak kwsn2 larangan yg aka tumbuh.huuu

wiena said...

wahahahaha..dah xde tempat lain ke cik kak oi. setahu wina...selama 5 thn dok ngan hanie jerawat slalu naik kat idung je...tmpt pojaan hati..miahahaha..ada mimpi ngerikah jumpa itu orang??? huahuahuahua

[ Hanie ] said...

huuuu...tu la pasal. Seksa jiwa raga tumbuh tang tu. Haishh..haha ni dlm idung pun ade ni..sgt pelik batinku dibuatnyer. Hahah...tu la..mimpi terjun katil :P