Monday, December 22, 2008

Salam Perpisahan

Aku Emo arini...

Ingat pasal entry ni? Hadiah Bermakna

Sejak dorang lahir, mereka ade dengan aku....Balik dari kerja jer, aku akan jerit nama Nini (ibunya).

Pastu belek-belek dorang sekeluarga. Bukan kejap ok...mau sampai sejam jgk tanpa tukar baju semua...aku cek sekor-sekor. heee.

Dorang dah besar sekarang. Dah berbulu dah masing-masing...comel, comel cam aku :P

Sekarang dorang ni dah dikembalikan kepada encik tunang. Sedihhhh! :(

Adik-adik aku pun masa sebelum keluar rumah semalam, masing-masing duk angkat dan main-main 'budak-budak' tu. Mana taknya, time aku pegi kerja, dorang ni lah yg jaga. Sekarang cuti skolahkan...

Aish aish, aku pulak sayu tgk dorang. :(

Takpela, tunggu dorang dah besar skit...kite bwk balik rumah balik k. Aku tgk, Ibu aku mcm dah ok jer kalau nak bela :D.

Kang dah byk adik-beradik, tak terlarat jgk nak jaga sorang2 kan? :D ayat penyedap hati.

Nama-nama semua Encik fazli dah bg...hahaha semua nama cute2.

Nah, aku tempekkan gambar-gambar dorang. Tapi ada satu yg mcm 'pelik' sikit warna bulunya. Tatau dari keturunan mana dia dapat color bulu itam tu, sib baik comel, kalau tak..aku suh tikus mondok jadi ibu angkat die ni nanti baru tau huuu.

One family

dari kiri Momo, Cici, Lulu & Kiki (jenuh nk ingat namanya :P)

haihhh...comel kan? Sape tak sedih wooo!

Ni la Momo, itamkan? Keturunan mana ni? adik aku cakap, dari moyang die kot..huu

Ni 'Bapak' nyer, sejak kene asingkan, dah membolat badannya. Makan tido je kejernyer


6 Komen:

Twiggy said...

aaaaaaaaa!!!! baby hamsters are so cute kan??!!! hahahahah, tapi mak aku mesti tensen, dia tunggu cucu tapi anak dia dok bawak balik haiwan, hahahahahahah

[S]itie [B]Um [B]Um said...

comel!!!

@yue said...

alalala...tomeynyeeeee...

goreng pon sodap!!! *larikkkkk!

Mohd Ariff said...

yg kaler itam tu, kalau pakai fair&lovely buleh jd puteh x?

xpe itam menawan..

*kata org " putih & hitam rencah kehidupan.. "

[ Hanie ] said...

Twiggy:
hahaha...ckp dgn your mum, ni permulaan untuk mendapatkan cucu :D Nak praktik mnjaga 'anak'..hee boleh? :P

[S]itie [B]Um [B]Um:
Yessss...mereka sgt comel. Tang menggigit tu yg kurang comel skit! :D

Kak @yue:
ceit...mau goreng plak. huu

Mohd Ariff:
haha boleh ker? tkpela, lain dari yg lain, senang skit nak kenal. Kalau semua sama bulunya, jenuh nak belek yg mane satu :D

ungu violet said...

comelnyeee!!!

dulu penah bela 2 ekor..dua2 mati
:(