Tuesday, December 30, 2008

Ni La Orang Perempuan

Semalam, gagah kan diri jua pergi mencari-cari barang untuk hantaran kami setelah ada job di ujung minggu. Lokasi, ke Lot 10 & Pavilion. Memang terbeliak tgk tag SALE sana sini. Tapi masalahnya, aku TATAU nak pilih kasut jenis, brand apa untuk hantaran! Adoiiii.

Aku kalau mencari tu, punya lah payah. Dah la jarang sgt beli yg branded kan. Tu yg terkial-kial :D

Masa kat Pavilion, tak sempat masuk Nine West & Aldo. Maybe esok lusa ke sana lagi. Harap ada lah yg berkenan nanti.

Ke you all ade brand yg lebih di recommend kan?

Dah la kaki ni jenis kembang, sgt payah la nak dapat kasut yg sesuai dan selesa pakai.

Haih, sabar yer syg...saya memang mcm ni. Sediakan duit ajer yer :D

11 Komen:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ni lah dier orang perempuan..

pantang ada duit..SOPING..SOPING..SOPING..

dah la soping tak ajak...

=[

majuk ala2 ayam katik arr cenggini...

Ecah said...

ala.. byk je jenama lain leh gi.. bonia ker.. carlo rino ke.. sembonia ke.. aldo ngan nine west pun ok ape.. NYC pun ok gak..

aisyah said...

aldo n nine west dua2best..!!..cantik2...
tapi tulaa..kaki jenis kembang besar seperti ku ini..pakai takleh lelame..
sakit kaki beb!
die kan jenis kuncup2 kat depan..
haru jugak laa..

dh tgk charles n keith kat pavi?
cun gak kasut2 kat ctu..

GreenJade said...

kalu kaki pesen kembang2 koncop elok brand sembonia..selese ciket.. :D

**cuber terai test le gi nengok2 kuts2 tuanku bekenan ;)

[ Hanie ] said...

[yAN!e][pUTraJAya]:
erk, hehehe jgn le majuk ayam cik yanie uit. Kang moncong cam ayam, sapa nak jwb? :P

Ecah:
brand mmg byk,tp kang beli mahal2, sakt jugak kaki ni ha, silap2, simpan dlm muzim je kang. isk2

aisyah:
haa kaki kita sama? tu la pasal, payah btul nak cari. charles n keith? haha aritu ade nampak kat pavilion, tp dah lupe die kat area mane. boleh? parkson ke? :P

GreenJade:
ouh yeker. Sembonia mmg ade byk pilihan eh utk yg kaki kembang2 ni? :D thanks for your info

Memey Anuar said...

beli bata la. konfem selesa :D hehehe

[ Hanie ] said...

muhehe...yer kot :D

aisyah said...

C&K kat kawasan forever21 tuh..
;)

[ Hanie ] said...

haa jumpe dah :D mekaseh puan aisyah

ungu violet said...

saya beli sembonia..selesa dan cantik dan murah juga!!!!

*dalam parkon pavilion

[ Hanie ] said...

ouh...ade jgk tgk aritu :D TQ farah