Friday, December 19, 2008

Jualan Murah Sana Sini!!!

Sana sini pun SALE!

Lagi dua atau tiga minggu jer nak abis sale. Dah la ujung minggu jer bz nak pergi majlis org kawin. Nak taknak kene curi skit masa waktu balik dari kerja untuk bershopping!

For our Hantaran, Alhamdulillah, dah ada yg beli. Tu pun mak meroyan nak pilih yg mane. What brand for my handbag, shoes, watch (ni tatau nak beli ke tak lagi :D)

Haiyohhh...tu la time sales ni nak grab semua benda, mmg la sesak nafas kejap. Sesak nafas nak beli yg mana satu. hish hish hish.

Jadi laki kot senang, tak banyak kerenah, tengok-tengok, servey harga...try try, terus beli. Macam tunangku. Senang!

Kalau aku, tengok yg ni berkenan, tgk harga ni murah sikit, nak kene pikir berbaloi ke tak, budget lagi...latest ke tak...warna itu sesuai tak, ini sesuai tak. Tapi tu la, kene pandai pilih dan servey, nanti terkena tipu..haru biru!

Tatau la, mmg ladies mcm ni kot. Lagi-lagi la nak beli untuk hantaran kan? Sekali seumur hidup kan?

Sayanggggggggg....
LV satu boleh? kah kah kah....botak kepala laki aku :P Auww!

4 Komen:

The Mrs-Bride said...

ohh.. this YES (Year End Sale) sgt laaa tak bermakna bagi diriku!! apsal ekk? sbb gaji utk 2,3 bulan nih byk diabiskan byr utang.. vids & pixs wedding dah siap tp duit yg allocate utknya dah guna kt lain.. ohh tidakk! so harus guna duit gaji laa kan.. mana nak pikir duit kete lagi.. credit cards lagi.. so i'll have to PASS YES tahun ni.. uhukk.. redha jer laa.. nak save duit utk baby lak nih.. haih.. maklum laa gaji gw ciput aja dong.. ngak ribu-ribuan seperti yg lain... :P :P

green apple said...

ala, bila-bila sok boleh beli.

tapi biasa la kan, masa kawen ni la kita nak beli yang gempak-gempak, bukan apa. Dok kat Mesia ni kena pandai-pandai, ramai tepi-tepi tunggu masa nak buat cerita.

'Alahhh, kasut bagi vincci jek???'

Tau je la makcik-makcik Joyah ni..

Fathiyah said...

YES YES YES..haha
ur wed bila hanie?
kalo late next year,sempat lg shopping time mid year sale tuh..
kalo cm i nih,mmg kene rembat sume benda skg..hehe.. ;p

[ Hanie ] said...

The Mrs-Bride:
haha bwk2 bersabar, langsaikan mane yg patut dulu :D Takpe2, tahun depan qada' perabis yer hee

green apple:
muhehe..btul2, kalau terberkenan yg Vincci pon, cabut siap2 tag kat kasut tu..bole? kang jd mangsa kepochi..huehue.

Fathiyah:
hehe...insyaallah mid year, mcm tak sempat je nak tunggu mid year sale, kang kelam kelibut plak dibuatnyer :D Rembat je ape yg ada dulu...ye tak?