Wednesday, December 24, 2008

Dah Takde Lubang Lain Kot

Sure you all tertanyakan apa maksud tersirat tajuk entry kali ni kan?

Ok...

You all pernah tak....

Tumbuh jerawat dalam TELINGA? Tell me!

Nak tau ape ayat pertama yg aku ucapkan bila terasa macam ada jerawat kat dalam telinga yg dekat dengan cuping?

"Dah takda tempat lain ke nak tumbuh jerawat?!" Dang!~

Ni first time. Kalau tumbuh dalam lubang idung tu, ada la kot dulu-dulu. Sekarang ni pun, ade jerawat yg macam nak jadi kat tepi lubang idung ni. Apa musim plak jerawat tumbuh dalam lubang-lubang ni?

Haihhh. Pelik.

Sebabkan kepelikan yg terjadi tu, aku bagi tau la ibu ayah aku. Ayah aku boleh sound,

"Kamu buat apa sampai tumbuh kat situ?"

Haa? Apa eh dalam kepala dia? haha, ayah aku jgn nak pikir bukan-bukan eh. Tengah PMS tu yg sesuka hati jer die nak tumbuh mane2. Sebab kulit muka yg telah anjal dan tegang tak dapat membenarkan pori2 jerawat utk tumbuh. Boleh?

Aku tak jwb pon soalan tu...aku just reply, "mane la org tauuuuuu"

Berlengas aku rasa telinga aku ni. Tak puas mau korek. Asal korek jer, terlanggar. Sakitnya..adoi rasa macam kene renjatan elektrik kejap.

Seksa jiwa raga sungguh! Hish!



6 Komen:

Fathiyah said...

aih..jerawat hape kah ini yg tumbuh kat dlm telinga u?hehe
aha,i pnh la alami jerawat tumbuh kat hidung..sgt menyeksakan..geram..sabar jelah

Dayu said...

huhu..
jerawat kat teliga tak penah rasa lg
yg dlm idung..
itu adalah amat seksa
kat tepi idung juga menyakitkan
dah la buruk kan..
pape pun jerawat mmg menyakitkan hati

aisyah said...

hahaha
penah kena..penah kene...
sakit wooo......

mase tu time exam pulak..
hehehe

sabaq naa che' hanie...xde petua laa nak bagi sbb aisyah pun biar jer..tapi sakit kepala tak hengat sbb biler jerawat tu dah besar die jadi sakit berdenyut2...
:(

[ Hanie ] said...

Fathiyah:
ntahla,ni baru 1st ime. tu yg terkujat jgk dibuatnyer. Nasib baik dah kurang ni, selesa skit menjlnkan aktiviti korek2 huu.

Dayu:
haha, tu la pasal. kalau kecik takpe, ni besar2. aih, tua2 dah ni pon tumbuh jerawat merepek2 lg. isk

aisyah:
hee tau takpe. Tu ar, kene redha je la menahan kesakitannya. Nak tido mengereng pon, pikir dua tiga kali, haih

Anonymous said...

fox news megan kelly new years eve party, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]megan fox gag report[/url] megan fox topless jennifer's body
where can i find the kim kardashian sex tape, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]free kim kardashian sex video[/url] kim kardashian video sex
lyrics to white horse by taylor swift, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]taylor siwft teardrops on my guitar dress[/url] talor swift lyrics
juegos de hannah montana, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]jake ryan from hannah montana[/url] hannah montana dress up games
harry potter imax 3d, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]harry potter magic wand dallas area[/url] harry potter birthday ideas
costa cruises compared to princess cruises, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]cruise line search engines travel agent add to website[/url] cruises to rio
justin bieber desktop wallpaper, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]justin bieber one less lonely girl mp3[/url] how do you pronounce justin biebers name
britney spears flash games, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]britney spears beaver[/url] britney spears hipaa violation
megan fox striping, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]megan fox and amanda seyfried[/url] egan fox

Anonymous said...

[url=http://astore.amazon.com/colemanroadtripgrill08-20] coleman roadtrip grill
http://astore.amazon.com/colemanroadtripgrill08-20