Monday, December 15, 2008

Beraksi Lagi

Ujung minggu yg sangat mencabar!!

Weekend lepas, kami (aku & fazli) berkesempatan menghadiri 2 majlis perkahwinan!

Dua..yer akak-akak.
Sebagai seorang yg baru berjinak nak mengambil gambar, memang teruja sebab nak cover dua event :D

Penat? AGAK laaa :P

Tapi kepuasan dan seronok melaksanakan yg kita minat...itu lebih penting.

Tak kira la berhujan ke, harus menepati masa, walaupun badan letih...itu semua letak tepi. Walaupun sengal-sengal tu terasa lagi.

Tapi bila tengok muka pengantin yg masih ceria dan memberi kerjasama sehingga abis outdoor, terubat jugak.

Yer, kita adalah sama.

Sebagai fotografer yg telah diberi tugas yg perlu dilaksanakan pd hari tersebut, begitu juga pengantin juga mempunyai tugas yg harus dilaksanakan...melayan tetamu, mengikut segala perancangan, begitu jugak sentiasa memberi senyuman dan pos utk mengikut kehendak fotografer :D

Thanks kepada kalian semua :)
Aisyah & Ali Mirza (aisyah adalah pengunjung blog ini :D)

Lagi updet mengenai event, sila klik Fuzuri Design Blog

7 Komen:

ungu violet said...

gambar cantekkkk!!!!

[ Hanie ] said...

terima kasih farah :D

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nak kawinnnnnnnnnnnnn

=[

uwaaaaaaaaaaa

(^_^)

[ Hanie ] said...

haha sile2...kawen ngn anak kucing,nak? :P ke anak hamster kami? haa

aisyah said...

aiyohhh...
baru satu gambar diriku ini udah amat teruja!!!
hehehehhee...
mmg sempoi berkerjasama ngan korang..!!
syiok2...
definitely will recommend to others!!!
anyways...sorry eh terlebih terkurang..

tak sabarnye nak menunggu end product!!

xoxo

[ Hanie ] said...

heee...halu aisyah sedang bercuti lg kah? :D TQ for hired us jugak ;D. Kami pon minta maaf kalau ade pape yg terkurang sana sini ye. We will do our best :) Sabor2. Kim salam Ali dan famili yg sgt sporting ;)

aisyah said...

hehehe
harini first day keje..
keje bertimbun2
nak nangis jer rase pagi tadi..
huhu...
takpe2...tak ur time.. ;)
g pun cam agak bz skrg ni..
rumah baru pun tak sempat masuk lagi.. ;p

hehehe