Monday, December 1, 2008

Aku Perlukan Urutan Badan

Siapa-siapa yg pakar bab-bab mengurut ni, silalah menghantar permohonan secara online kepada saya untuk ditemuduga oleh tuan punya badan ini

Yerrrr....badan lenguh!

Setelah menjadi assistant photographer, komposisi badan ini masih tidak dapat menyenyuaikan diri dengan keadaan yg harus bergerak pantas, memegang DSLR selama hampir 8 jam sehari, yang membuatkan jari, badan, perlukan belaian urut tatkala ini.

Ouhhh nyamannyaaa tengah berangan ni

Semalam, selesai lagi satu job di Kg Pandan. Updet..kemudianlah yer. Pengedit gambar masih belum upload kannya...masih ditahap kurang bersedia barangkali :)

Encik tunang, mari ke Time Square...kita berurut...

Atau ke bowling?

kah kah kah....mau ilang deria rasa jari-jari ni selepas itu.

Jari-jari sebelah kanan telah mengembang...nak pakai cincin tunang pagi td pun dah ketat..erk, ketumpatan telah berlaku? Ni rase gemuk ni...

IskkKKkkk!


Nah...aku ngan encik techenta...tgh kemaruk lagu cinta ni....Syahduuuuu....OUH...Saya Cinta Awak!



Lirik Lagu Afgan - Terima Kasih Cinta
afgan

Tersadar didalam sepiku
Setelah jauh melangkah
Cahaya kasihmu menuntunku
Kembali dalam dekap tanganmu

Terima kasih cinta untuk segalanya
Kau berikan lagi kesempatan itu
Tak akan terulang lagi
Semuaaa kesalahanku yang pernah menyakitimu

Tanpamu tiada berarti
Tak mampu lagi berdiri
Cahaya kasihmu menuntunku
Kembali dalam dekapan tanganmu

Terima kasih cinta untuk segalanya
Kau berikan lagi kesempatan itu
Tak akan terulang lagi
Semuaaa kesalahanku yang pernah menyakitimu

ouuwwww...
ouuwwww...

Terima kasih cinta untuk segalanya
Kau berikan lagi kesempatan itu
Tak akan terulang lagi
Semuaaa kesalahanku oouuwww
Kesalahanku yang pernah menyakitimu

Video Klip Afgan - Terima Kasih Cinta
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
powered by lirik lagu indonesia

4 Komen:

Mrs. Amie said...

Amboi.. baru jd photographer sket dh sakit2 badan ke Cik hanie? agagaga..pergilah berurut di mana2 spa..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

meh sini dak Putrajaya nak tolong urut..kekkekke...nak wat cakaran harimau....aummmmmmmmm...


miau...miau....hik hik hik....

afgannnnnnnnn

suka lagu ENTAH....hehhehe

Ecah said...

meh aku wat urutan silambam.. hahahahaha... pi la waturutan di spa.. nyaman weiii.. siap mandi susu skali.. keh keh keh

[ Hanie ] said...

Mrs. Amie:
kah kah...tu la, baru2 yg bwk masalah tu..urat2 tak lembut lg :D Yer, spa mane la agaknye menjadi idaman kalbu. Ke suh je adik2 kat rumah tu pijak haaa

:
hahaha reti ke tu cakaran harimau tu? kang bertukar jd harimau jadian plak dibuatnye...hani yg ngaummmm :P

Ecah:
amboi, mandi susu? tu mcm nak kawen jer gayanyer :D Mmg la nyaman...tu yg kepingin tu hee