Monday, November 3, 2008

Workaholic Yang Suam-Suam Kuku


Cuba tengok...apa yang anda dapat lihat?

Anak sapaaaa la punya meja ni....rajinnyaaaa! Dang!~

Tu namanya bukan aksi terlampau rajin, atau buat-buat rajin..tu gambar menunjukkan PC tu yang dah bole masuk kolam buaya dan terpaksa melakukan segala pencarian/search Internet di laptop nya paparan di skrin laptop harusla menunjukkan page blog sendiri utk tujuan promosi

Buat pengetahuan korang, segala dokumen2 penting memang berada di dlm PC tu la kan.. Aku maleh nak transfer..sebab banyak sangat! Elok laptop aku laju macam Monorel ketapi, kang die lembap cam siput sedut.

Tak mau aku!

Biorla macam ni, sampai la aku ada hati nak suh sape2 format pc aku tu...aku malasssss nak transfer segala bendalah yang berada dalam pc tu...especially gambar2 yg dah beratok nenek dalam tu! Masuk software2 lagi...haa berkurun aku nak backup kan. So..bila dah terlebih rajin, baru lah aku godek.

Pc tu sebenarnya, selain digunakan untuk menaip dokumen atau sebarang hal-hal internal, ia adalah sebagai tempat pasang winamp aku :D Tu jer la dua kerja utamanya.

Lantoklah, asalkan aku bahgia.

Pc tu dah memang buat aku sakit hati dah. Tak bole nak selamatkan kenazakkan dia. Nak bukak email pun, tunggu kang lunch baru die appear page tu. Boleh? Kang ada yang tak makan duk dengar aku bebel pasal pc lembap ni sape lagi, encik tunang tu lah :P

Nama jer aku ni budak IT, format PC pun tak reti!! Hampeh.

Saya bagi can anda kutuk saya kali niiiii jer! huahurhuahuar

5 Komen:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

aper arr....
nama jer budak IT..

hehehhe

main blog je keje dier..

muehehheheh

@yue said...

moniter punye la besaq..wt pameran antarabngsa je ehhhh....

[ Hanie ] said...

[yAN!e][pUTraJAya]:
heppp...bukan tu je keje kita eyh. Tgk pc tu sampai rosak..tu maknanya penuh berdedikasi hanie keje kan pc tu sampai jem! :P Pekerja contoh huehuhue

kak @yue:
isk2...kalau wat pameran pun, sure kene reject awal2 ni...bleh campak laut dah huhu.

Eh2, anda berdua ni buat lawatan rasmi kesini secara serentak ke? huehue kelaka plak :P

:FaMiEyiNLuRvE: said...

opsss...part format pc tu jgn bising2 sgt..wat malu jer, kite pown same, xreti jgk nak format sendiri..hikhikk..

[ Hanie ] said...

syamiey:
harharhar, 2 kali 5 ar ni ye. kita pernah belajar dulu. Tapi idak jugak lekat2 ilmu tu..tu yg harapkan org jer tu :P