Tuesday, November 25, 2008

Mengidam Mengalahkan Ibu Mengandung


Korang dah pernah try? Apa komen you all?

Komen aku?? Sangat sedapp....sampai menjilat kertas!!! (pembalut sandwishnyer lah!)

Mula-mula dulu aku try..2 kali tak salah aku, aku rase satu menu jer...Yang intinya Tuna. Menu lain aku tak pernah try. Aku ni..kalau bab-bab makan daging, aku memilih skit. Kalau bole, aku taknak mkn daging. Tapi kalau dah makan kat MCD tu..double cheese burger gak aku telan.

So aritu lagi skali makan..ni aku gi makan sensorang, sebab dah ngidam dari rumah lagi sblom jumpe encik tunang. Aku try spicy...ape tah (hayohh..bole terlupa plak namanya) Tapi dibuat dari hirisan daging.

Nak buat mcmmane, aku teringin nak rasa plak yg lain...kang asik makan tuna jer...tak berkembang plak jisim perut aku ni ha.

Bestnye kat Subway ni..menu die you all bole pilih-pilih. Rotinya...intinya...sayurnya..dan sos nya.

untuk rotinya, ada macam2 tp aku lebih prefer, Honey Oat (budget nak diet beb), inti pilih la dari bermacam2 jenis..ni tak boleh campur kot...kalau boleh, so bayar pon harga campur2 la kan :D.

Nak heavy atau light menu...macam2 ada. Pastu sayur...taknak langsung pon takpe, sosnya, ade 4 jenis sos tak silap..buh semua pon ok...sakit perut tanggung sendrila jwbnye.

Sape2 yg dah try tu...yg mane lagi menu yg you all rase sedap?
Meh recommend kat aku

Kalau ade yg belum try Subway ni...kalau nak feel2 makan kat oversea...bole la try :D Ke aku sorang je terlebih feel konon mcm kat oversea? Ceit!

Lantaklah kan.

Ape relevannya entry ni? Tgh PMS, so...paham2 sendri iskk

Nah tempek lagi satu gambar....bior kecur jugak air liur you all semua :D Takpe...kejam2 skit di tghari ni kan

9 Komen:

@yue said...

x pnh mkn..isk ihiks...

en_me said...

me dah pernah try subway kl sentral.. yg 6 inci ittewww.. memang mancongkammms.. salammmz

en_me said...

aiseh, ingatkan dah komen tadi..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

uish..makanan aper kah itu cik hanie?

hehhehe seram nengok makanan yg sebegitu ghupa....kata nak diet..kekekekkek

[ Hanie ] said...

@yue:
isk isk...silela try kak @yue. Sedap! :D

en_me:
hahaa tau takpe. Tp kalau dah mkn yg 6 inci roti tu...mmg senak perut dibuatnye :P

yanie:
tu sandwish cik yanie. Ni makanan berkhasiat. Satu meal..lengkap nutrisinya. Ada subway ni punye testimonial (dikedainyela) org yg obesiti bile diet mkn ni je..bole turun wooo :D Tu org oversea la.
cube la yanie

aisyah said...

masyaAllah...
terliur gue dibuatnye...
isk..isk..isk...
on the way back ade plak tu kedai ni..
nak singgah ke tak..??

huhu

m@Ri@ said...

ala jauhnya nak p try..huhu..

green apple said...

memang best...tapi kalau aku makan, sos taknak, mustard taknak, bawang buang, timun takyah...roti ngan daging semata.

jakun masuk restoran katakan..

[ Hanie ] said...

aisyah:
yer..kalau dah kepingin mcm hanie ni ha..silelah singgah :D

m@ri@:
halalala...nnt mai kl try k ;)

green apple:
erk...semua pon taknak? haha adoi...untung subway berniaga camni :P