Wednesday, November 5, 2008

Pool Result

sumber dari OhBulan


Aku tengah duk baca-baca web tu, terjumpa plak gambar ni...huehue. Macam comel & best jer kan kalau letak benda ni kat atas kek kawen nanti. Lain dari yang lain.... :D




Ouhhhh so cuteee!! Kalau aku buat kat hamster kami (nini & bubu) camni..boleh? kasi jemur kat panas sekali...sure berkilat pastu bulu dorang kan? ke mati kekeringan?

Macam-macam gosip dan gambar-gambar lawak ada kat web tu, saje nak kongsi-kongsi ngn korang kalau boring-boring tu kan. (OhBulan)


Terima kasih kepada yang sudi vote utk pool di atas...aku amat hargainya...yer amat. Walaupun sebegitu kecil, tapi aku dapat la arah macam mana aku nak karang entry2 aku lepas ni kan?

Korang tak kisah apa saje yang aku nak bebel kat sini? Korang tetap masuk sini kan? kah kah kah..ayat tak bleh blah

4 Komen:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

aper2 pun tak per

janji dapat membuat diri ku ketawa terbahak2..

ha ha ha....

[ Hanie ] said...

hee mekaseh. Haik..kelaka ker blog ni? bole la join raja lawak musim depan pasni. Sile vote yer huuu :P

dialicious said...

kiut nyerrr pengantin atas kek tu..nampak mcm bride tu QC..hahaha..sumthing different la kan

[ Hanie ] said...

dialicious:
hee..tu kla. Tu yg taruk kt sini..comel ;)