Monday, November 24, 2008

Hujung Minggu Yang Mencabar

Ujung minggu lepas, aku dan encik tunang telah berkesempatan mengambil gambar satu lagi pasangan di Shah Alam.

Job kali ni, aku buat julung-julung kalinya membantu menjadi fotografer!! gegege

Perasaan? Excited + Nervers + Seronot!

Rupenya, agak mencabar jugak jadi org penting dalam mengambil gambar. Ingatkan senang jer. Perlukan tenaga dan stamina yg sgt kuat.

Jadi silalah membuat senaman yer pasni cik kak, nanti cepat pancit!

Terima kasih kepada encik tunangku yg selalu memberi tunjuk ajar kepada aku :D Sila tunjuk ajar lah lagi yer!

Apepon, kami enjoy semalam. Updet mengenai event bolelah ke Fuzuri Design Blog & FD Flickr

Ni antara gambar yg encik tunang snap semalam :D

7 Komen:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nak kawinnnnnnnnnnnnnn

=[


meroyan mai dah setiap kali tgk pic kawin

hahhahhaa

dialicious said...

ni awak yg snap ke?cantik sgt!
lokasi kat mane tu?

[ Hanie ] said...

yanie:
Hadoi..jgnla meroyan cik yanie. Anggapla ia sbg pegubat jiwa agar terus bersemangat utk berkahwin ;)

dialicios:
ni tunang saya yg snap. Mekaseh :D
Lokasinya...kat kawasan terbiar berhampiran rumah pengantin :)

MyAishah said...

wah!!
gambar sangat fresh!!!

:)

Fathiyah said...

wah..dah start jd assistant ek?
best tak?
enjoy snap pics?
hanie..kalo ada sorang je photographer dlm 1wed event ok x?
majlis simple je..

aisyah said...

huaaa...!!!
tak sabarnyerr nak hanie [n tunang]amek gambar kitorang...
sun meletup tu snap kat atas...

hehehe..
eyh..tau ni last minute..
tapi klu nak buat pre wedding photo bp ek korang charge?
makcik2 soh letak gambar kitorang dalam bilik pengantin plak..
macam tak syiok jer amek gmbr sendiri....

hmm..
tapi sempat ke eyh..?
tinggal 2 minggu ++ jer...
huhuhu

[ Hanie ] said...

MyAishah:
teheee..TQ aishah :)

Fathiyah:
Best!!! Tp keletihan skit la jgk awal2 ni kan ;) Tp mmg enjoy. Erm, 1 fotografer sudah memadai sbenarnye majlis yg simple. Tp kalau nak byk moment dpt capture, lebih dari 1 fotog lebih baik :D

aisyah:
hehe insyaallah..kami try buat yg terbaik yer :D
Ouhhhh? pre-wedding eh ;) Nnt hanie maklumkan pd fazli...ape2 kami email nnt k