Monday, November 17, 2008

Bila Tak Tau Nak Update Aper!

Korang pernah rasa macam ni?

Disebabkan aku pergi kursus untuk 4 hari start Selasa - Jumaat...tu yg agak lemau nak updet ape.

Yerla...pengisian semasa kursus sangat membuatkan diriku bermotivasi untuk kerja lebih tekun dan bertanggungjawab sila tekan kan pembacaannya di perkataan2 terakhir ayat tersebut!

Terasa serba salah sekejap. Tapi bila dah masuk opis balik arini...semangat berkobar-kobar untuk updet makin tebal :D Tapi tatau nak updet ape.

Nak updet citer time kursus tu? Takde ape yg best selain daripada, aku diberi rumah yg ada dua bilik, satu dapur, satu bilik air, ruang tamu semua lengkap. Dan hanya duduk dalam rumah tu sorang-sorang!

Di hari pertama haruslah aku masuk2 jer rumah tu...terbeliak2 mata aku tengok keadaan sekeliling. Macam tak caya aku nak duduk 3 mlm kat situ sorang2. Kalau dah biasa tempat tu, takpe jugak. Ni tak, baru 1st time ok!! Takpela..tawakal jer la pape yg jadi.

Asal aku duk dlm bilik jer..abis semua lampu aku bukak...tv bior terpasang kuat2. Aku mandi, tv terpasang...lantok. Yg penting aku terasa rumah tu macam ada orang...kalau 'benda' tu datang...mau aku berkurung dalam bilik air tu berzikir kot bole ke berzikir dlm bilik air? Huh!

Aku pun dah selamat balik. Tu pun naik bas otw balik, aku sensorang je pompuan...sekuntum bunga di kelilingi banyak kumbang...cewaahHH!

Mekaseh kepada kekaseh hati yg sudi menemani ku dengan menelefon aku. Rase 24 hours nak call die :D sebab penakot!

Bila malam berlapar..sanggup kunyah mentos jer. Punyalah LONE RANGER! huuuu

Ouh yer...nampaknya ramai yg sudi nak menjadi model sambilan kepada saya yer...segala pemohonan akan dipertimbangkan sehingga cik fotografer ni terasa nak shoot model dan skill sudah mantap yer puan-puan.

Harap bersabar :D

0 Komen: