Friday, October 17, 2008

Tahniah Sahabatku!

Congrats kepada Puan Ashila Azmi yang telah selamat mengandung :D

AKU EXCITED!

Kisahnya camni ada jer kisah, motif nak flashback-flashback macam hindustan sikit

Selepas berbuka secara beramai-ramai dengan member-member perempuanku minggu kedua bulan puasa lepas, Puan shila ni adala join sekali. Lepas daritu, dia terus senyap. Call aku pun tak, online pun takda, kami yang cari dia pun hilang akal dia ni takda handfon, so susah la nak cari.

Pastu semalam, aku ternampak dia online YM. Apa lagi terus aku terkam mesej dia.

Ayat pertama, "Shilaaaaaa....i miss youuuuuu" boleh? Memang aku rindu kat dia, yerla sejak dah bergelar puan ni kan, agak terhad nak bergosip-gosip ni.

Pastu chitchat itu ini, keluar satu ayat, "Nie, aku pregnant.." Heeee CONGRATS!

Patutla die senyap jer sejak dua menjak ni...dia kene morning sickness yang sangat teruk. Muntah-muntah jer..tu je yang sempat dia bagitau. Yang lain-lain, tak sempat korek lagi.

Dan satu ayat dia yang sangat tak bole diterima, "Tu la, aku memang duduk tepi toilet jer, muntah jer hari-hari" sampai macam tu? Poor her. Aku suggestkan, ikat plastik kat mulut tu jer, takdela jadi penunggu toilet memanjang.

Tapi sekarang, husband dia dah balik german sambung praktikal. Adoi, lagi kesian, sampai bulan 3 baru dia balik...sedih kan? Kalau aku, aku ikut laki aku sekali la kot. Berada disisi suami perasaan tu lain tau erk...macam aku yang pregnant jer bunyi nya...hish, aku pun ada baca dari orang lain jgk.

So buat ashila, tahniah dan tolong jaga diri anda baik-baik yer. Dan aku amat berharap kalau ko dapat hadir majlis kahwin aku nanti...ayayayai. Teringin gak aku nak suruh ko jadi pengapit aku, Mak Bunting in action as Pengapit..Boleh?

Ko suruh baby tu janganla keluar lagi sampai abis majlis aku...boleh? Tau apa jawapan dia?

Mana boleh Nie, aku dah tak larat".

Yerla yerla, nanti aku buat videoconference secara langsung khas untuk ko yer. Tahniah buat ko dan Izwan..semoga baby kalian comel macam korang :D takpun macam aku

2 Komen:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

hanie san xcited nak peknen ek...muehehhehe

[ Hanie ] said...

heheh kesitu plak dah. Hanie suke main dgn budak2...tu yg excited tu :P.