Tuesday, October 28, 2008

Marilah Bergelak Guling²

Sila Klik Image untuk view lebih besar - sumber dari Nuffnang

Apa korang dapat simpulkan? :D Haaa ade orang kepala die dah nottyyyy yer. HAHAHA

Apor la yg pegi search 'benda' tu, dan masuk blog ni? Dapat ke apa yg dicari tu yer? harharhar. Sure ade yg berminat nak tau ranking blog ni guna keyword tu yer? Bila aku dapat detect benda ni, terus aku guling-guling gelak macam ikon YM tu, sampai naik lenguh pinggang.

Search la "Hanie comel" ker, "Hanie yg sangat baik" ker...sedappppp jugak menengoknyer. Ini ayat budak-budak bwh 18 tahun tak patut baca ni yg di search nya. Mestila dah ketandusan idea nak taip ape kat kotak search tu yer?

Kepada si polan² yg duk search benda² camni, hentikanlah...takpun, nampak link blog ni, buat donno jer yer jgn klik. Sini takda topik² macam tu tatau ar kot dimasa akan datang...HAHAHA :P

Pengunjung² kat sini...otak² nya bersih suci dan murni lagi dah macam minyak masak aku rasa

Yerrrrr takkkk?

P/s: Boleh tahan jugak ayat-ayat aku bole sampai ter masuk dalam list. Aku buat entry pasal Batang Aiskrim jer. Sure kecewa kan si pencari itu huehuehue.

5 Komen:

@yue said...

muhahahaaaa...

nmpok sgt la cm blog adik aku nih tmpt dot dot dot...wakaka...

[ Hanie ] said...

muehhee..dot dot tu ape eyh kak @yue? org dah kawen terlebih arif bab bab ni huuuu

[yAN!e][pUTraJAya] said...

very the otak biru

hahhahahha

Mrs. Amie said...

Agaggaga..siot jek

[ Hanie ] said...

[yan!e][putrajaya]:
heheher..tu org bercolor2 otak nya :D

mrs. amie:
:P tuh org mental la tu