Wednesday, October 29, 2008

Mari Berhoneymoon!



Sila klik imej untuk view lebih besar


Siapa-siapa yang bakal berkahwin atau yang dah kahwin, tapi nak honeymoon lagi sekali, silalah ambil this opportunity untuk menempah tiket dengan MAS! Bukan nak promote, tapi dah ade offer kan, tu yang nak share-sharekan kat sini . Tuan punya blog pun macam nak rancang-rancang untuk berhoneymoon tahun depan weee seronotnya! Sayang....nak kemana ni eyh? rambang anak mata dah ni :P

Semua price below RM 1k! Untuk one way. Dalam tu ada bagitau fuel surcharge, airport tax, insurance semua dah cover, tapi, makan...cover jugak ke tak ni eh? Ker macam Air Asia punya style? Kena beli dalam flight?

Sila-silalah pilih yer...jangan terhoneymoon satu tempat dan waktu sudah yer...kang buat rombongan cik kiah pulak.

Lekas pilih...offer dari 20 Okt sampai 9 Nov 2008 jer boleh booking..tapi date korang nak pegi tu, sampai tahun depan pun ada.

Untuk maklumat lanjut, sila KLIK SINI atau SINI

4 Komen:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nak gak haniemun....

tp dengan sape ek

hehheheh

[ Hanie ] said...

huhuhu ngn sape2 pon bole..abg mcd pon bole kalau nk ajak :P

ungu violet said...

setahu saya mas provide makan..air asia je kena beli, kedekut!

[ Hanie ] said...

ouh..mas mmg ade provide mkn...tatau la kalau promotion ni dah include ke blom :D Baru pasan promotion ni dah abis..blom tempah lagi niiii! ayayai